test
Talouspalvelusihteeri, Monetra Pirkanmaa Oy - Monetra Pirkanmaa Oy

Monetra on julkisomisteinen konserni, joka tuottaa asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä kattavan valikoiman muita tukipalveluita. Monetra-konserni koostuu neljästä alueyhtiöistä, joiden päätoimipisteet sijaitsevat Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa ja Kuopiossa. Monetra Pirkanmaa on vahvasti kasvava ja kehittyvä organisaatio. Pirkanmaalla työskentelee noin 220 talous- ja henkilöstöhallinnon palveluiden ammattilaista. Toimipisteemme Tampereella sijaitsee kaupungin keskustan tuntumassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Hei sinä, juuri sinä, miltä kuulostaisi vastuullinen työ ostoreskontrassa talouspalvelusihteerinä? Motivoivalta, mielenkiintoiselta, uuden oppimisen mahdollisuudelta? Hienoa, sillä täydennämme ostoreskontratiimiämme vakituisella TALOUSPALVELUSIHTEERILLÄ.

Tiimin tehtäväkenttä on monipuolinen ja pääset antamaan työpanoksesi asiakkaan ostolaskujen ja ostoreskontran hoitoon, asiakaspalvelua unohtamatta! Vastuualueet saattavat myös laajentua osaamisesi karttuessa, omat mielenkiinnon kohteet ja vahvuutesi huomioiden.

Tehtävässä onnistumisen edellytyksenä on aktiivinen työote ja halu kehittää sekä työtehtäviä että itseäsi työssä. Omaksut talousohjelmistot nopeasti, pidät numeroiden pyörittelystä ja omaat hyvät asiakaspalvelutaidot. Sinulla on jo taloushallinnon osaamista, kokemus juuri ostoreskontratehtävistä on tietysti plussaa. Sopiva koulutus, kuten tradenomi tai vastaava, antaa sinulle hyvät eväät tehtävässä menestymiseen.

Toivomme, että olet asenteeltasi oma-aloitteinen, innostuva ja innostava tiimipelaaja. Hymysi ei hyydy haastavissakaan tilanteissa, vaan rautaisella paineensietokyvylläsi sekä iloisella asiakaspalveluasenteellasi selviät tilanteesta kuin tilanteesta. Saat ympärillesi joukon asiantuntijoita, joita pääset tapaamaan vallitsevan tilanteen rauhoittuessa Tampereen toimistollamme ja tällä hetkellä Teamsin kautta. Työtä tehdään sekä Tampereen toimistolla että etänä.

Työnantajana tarjoamme sinulle innostavan tehtävän kasvavassa yrityksessä julkistoimijoiden luottokumppanina. Toimintamallimme korostaa avointa ja itseohjautuvaa työskentelytapaa. Erittäin tärkeäksi koemme henkilöstömme ammatillisen osaamisen kehittämisen ja sen tukemisen. Me monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja hoitaa asiat paremmin. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella puhelimitse palvelupäällikkö Marjaana Hiltunen, puh. 041 731 4370 to 13.1.2022 klo 9.00-10.00 ja ke 19.1.2022 klo 15.00-16.00.

Jätäthän hakemuksesi CV:n kera Kuntarekryn kautta viimeistään 24.1.2022!
Haethan pian, sillä haastattelemme jo rekrytoinnin aikana!

Lisätietoja

http://www.monetra.fi
http://www.monetra.fi/meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Marjaana Hiltunen, puh. 041 731 4370 to 13.1.2022 klo 9.00-10.00 ja ke 19.1.2022 klo 15.00-16.00.

Lisätietoja

Monetra Oy on kasvava ja kehittämissuuntautunut konserni. Konserni on in-house-organisaatio, jonka alueyhtiöt tuottavat asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut. Tuotamme asiakkaillemme myös kattavan valikoiman muita tukipalveluita.

Työntekijöillemme tarjoamme monen tyyppisiä etuja. Monetralaisena käytössäsi ovat liikunta- ja kulttuurietu, pitkät lomat, kattavat työterveyspalvelut, lounas- ja kahvietu, työkierto, korkea asiakastyytyväisyys, joustava työaika, monipuolinen ja ammatillisen kehittymisen mahdollistava koulutustarjonta sekä yleisesti kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen kannustava kulttuuri. Koska työtehtävämme eivät aina ole paikkasidonnaisia, tarjoamme joustavia työntekomahdollisuuksia: suosimme etätyötä ja mahdollistamme työskentelyn eri toimipaikoissamme.

Meillä urapolut avautuvat paitsi taitojen syventämisen myös niiden laajentamisen kautta, avainasemassa on oma kiinnostuksesi kehittyä! Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä, joka päivä. Työnantajana olemme reilu ja mutkaton. Meillä noudatetaan AVAINTES:iä.

Monetra – Meistä on moneksi


Osoite: Naulakatu 3, 33100 Tampere, Suomi

Sinulle suositellut työpaikat