Taloussihteeri (2), tukipalvelut / Taloustiimi - Tampereen kaupunki

Tukipalvelut yksikkö huolehtii Tampereen kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluihin liittyvistä taloushallinnon erillistehtävistä, asiakkaiden välitystileistä sekä sosiaaliseen luototukseen ja lastensuojelun perintään liittyvistä tehtävistä.

Haemme kahta taloussihteeriä tukipalveluihin sekä vakituiseen työsuhteeseen että määräaikaiseen sijaisuuteen, jonka ajanjakso on 1.11.2021-31.12.2022. Tehtävien aloitusajat ovat joustavasti sovittavissa.

Taloussihteerin tehtäviin kuuluu välitystiliasiakkaiden laskujen ja käyttövarojen maksaminen asiakkaan omista tuloista ja etuuksista. Työntekijän vastuulla on huolehtia, että asiakkaan tulot ja etuudet riittävät kattamaan menot, ja että kaikki etuudet ovat asianmukaisesti haettu. Tehtävään kuuluu päivittäistä asiakaspalvelua pääosin puhelimitse. Työhön liittyy tiivis yhteistyö muun muassa sosiaalityön, asumispalveluiden ja Kelan kanssa. Lisäksi tiimin tehtävien kehittäminen yhdessä tiimiläisten kanssa on osa päivittäisiä työtehtäviä. Työssä tärkeää on oman ammattitaidon ja osaamisen aktiivinen ylläpitäminen ja kehittäminen. Tehtävässä onnistuaksesi tarvitset kehittämismyönteistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään soveltuva ammatillinen tutkinto.

Eduksi katsomme tehtävään soveltuvan työkokemuksen, kokemuksen asiakaspalvelusta sekä sosiaalietuuksien ja toimeentulotuen tuntemuksen. Englannin kielen taito katsotaan myös eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Sanna Törmä-Tuominen, puh. 040 800 4324, sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 18.10.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä "hae työpaikkaa" -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista, puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Sanna Törmä-Tuominen puh. 040 800 4324. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Hallintopalvelut, Tukipalvelut

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat