Taloussihteeri - Hausjärven kunta

Taloushallinnon uudelleen organisoinnin myötä olemme perustaneet uuden vakituisen taloussihteerin tehtävän, jota täytämme nyt ensimmäistä kertaa.

Taloussihteerin työn pääsisältöä ovat kunnan talousarvioon, kirjanpitoon, tilinpäätökseen, raportointiin ja tilastointiin liittyvät tehtävät. Lisäksi taloussihteerin tehtäviin kuuluvat mm. kassavarojen seuranta, reskontriin liittyvät tehtävät ja arvonlisäveroasiat sekä henkilöstöhallinnon avustavat tehtävät.

Taloussihteeri toimii kunnan keskushallinnossa kunnanjohtajan alaisena. Kunnan ostolaskujen käsittely, kirjanpito ja palkanlaskenta ovat ulkoistettu Sarastia Oy:lle.
Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaava aikaisempaa opistotason tutkintoa ja riittävää työkokemusta.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, vahvaa paineensietokykyä, ajanhallintataitoja, yhtäaikaisten hallinnollisten prosessien hallintaa sekä nopeaa asioiden ja ohjelmien omaksumiskykyä. Edellytyksenä on yleisten toimisto-ohjelmistojen sujuva käyttö mm. excel. Arvostamme positiivista työotetta sekä joustavuutta ja ennakkoluulotonta asennetta erilaisia työtehtäviä kohtaan. Kunta-alalla taloushallinnon tehtävissä työskentely katsotaan eduksi.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hyödyntää ammattitaitoasi monipuolisten työtehtävien parissa.

Tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka palvelussuhteen alussa on 2649 euroa kuukaudessa. Tehtävään sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemus kaikkine liitteineen tulee jättää 25.10.2020 klo 12 mennessä. Toivomme, että jätät hakemuksen ensisijaisesti Kuntarekry-järjestelmässä: http://www.kuntarekry.fi.
Hakemuksen liitteinä pyydämme kopiot tärkeimmistä opinto- ja työtodistuksista sekä ansioluettelon.
Hakemuksia ei palauteta.
Haastattelut pyritään järjestämään 28. ja 29.10.2020. Haastatteluun kutsuttavien hakijoiden osaamista testataan mm. excel-tehtävillä, jotka demonstroivat tyypillisiä työtehtäviä.

Hausjärven kunta on savuton työpaikka.
Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

Lisätietoja

http://www.hausjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä:
kunnanjohtaja Pekka Määttänen 040 767 6488/etunimi.sukunimi(at)hausjarvi.fi
henkilöstöpäällikkö Lilli Salomaa 040 709 1033/etunimi.sukunimi(at)hausjarvi.fi
(19.10. alkaen tavoitettavissa)
Lisätietoja Hausjärven kunnasta: www.hausjarvi.fi, Facebook ja Instagram @hausjarvenkunta

Hausjärven kunta
Osoite: Keskustie 2-4, 12100 Oitti

Hausjärvi on noin 8 300 asukkaan maaseutumainen, monitaajamainen kunta Kanta-Hämeessä rautateiden varsilla. Kuulumme Hyvinkään-Riihimäen talousalueeseen ja metropolialueen vaikutuspiiriin. Meille on hyvät liikenneyhteydet Lahdesta, Hämeenlinnasta ja Helsingistä. Hausjärven kunnan palveluksessa työskentelee lähes 400 eri alojen ammattilaista. Strategisena päämääränämme on elinvoimainen kunta, jossa on toimivat palvelut sekä yhdessä tekemisen meininki. Hausjärven kunta on savuton työnantaja.