Taloussihteeri - Teuvan kunta

Olet innostunut työskentelemään numeroiden parissa. Olet tarkka ja huolellinen. Sinulla on kykyä hallita asioita kokonaisvaltaisesti. Sinulla pysyy asiat järjestyksessä ja aikataulussa. Olet asiakaspalveluhenkinen. Hallitset asiakasviestintää niin sähköisesti kuin puhelimitse. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja pärjäät myös kiireisissä tilanteissa. Haluat toimia yhdessä ja yhteistyössä. Olet itsenäinen, oma-aloitteinen ja sinulla on harkintakykyä.

Siinä tapauksessa olet etsimämme TALOUSSIHTEERI vakituiseen virkasuhteeseen

Taloussihteerillä on keskeinen rooli mm. talousarvion ja tilinpäätöksen laatimisessa, osavuosikatsausten sekä talouden seuranta- ja ennusteraporttien laadinnassa, tilastoihin ja kyselyihin vastaamisessa ja muissa toimistotöissä. Tehtävään kuuluu avustaminen kunnan hankintatoimessa ja asiakaspalvelutehtäviä. Taloussihteerin päätösvaltaan kuuluvat asiat, jotka koskevat mm. kunnan laskentatoimen järjestämistä ja kehittämistä sekä saatavien ja maksujen valvontaa ja perintää.

Kelpoisuusehtona taloussihteerin virkaan on alempi korkeakoulututkinto tai aiempi vastaava opistotutkinto. Luemme eduksi aikaisemman kokemuksen julkishallinnosta sekä taloushallinnon ja kirjanpidon tehtävistä. Kokemus ProEconomica Premium taloushallinnon järjestelmästä ja hyvät Excel-taidot katsotaan eduksi.

Palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan ja tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Teuvan kunta on savuton työpaikka.

Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tutustu työnantajaan

kunnanjohtaja Veli Nummela, p. 046 850 7700 ja vt. hallintojohtaja Pia Valtonen, p. 040 630 2505

Hallinto- ja elinkeinotoimi
Osoite: Rasintie 1 A, 64700 Teuva

Teuva on vireä ja yrittäjähenkinen kunta. Maatalous on alueella vahvaa ja kylät elinvoimaisia. Teuvan maisemat ovat luonnonkaunista, silmän kantamattomiin ulottuvaa lakeutta.

Maaseutu ja pohjalaisuus näkyvät Teuvalla vahvasti myös lukuisissa erilaisissa yleisöä keräävissä tapahtumissa kuten Elolysteillä elokuussa, kesämarkkinoilla ja Teuvafesteillä kesäkuussa sekä Kaarihovin kesäisissä lavatansseissa.

Kulttuuritalo Orrela tarjoaa näyttelyitä ja tapahtumia ympäri vuoden. Vuosittain järjestettävä Ars Nova Botnica -taidenäyttely esittelee pohjalaista taidetta aina heinäkuun ajan. Vapaa-ajankeskus Parrassa ja Pappilankankaan ulkoilualueella voi nauttia liikunnan riemusta ja kauniista luonnosta ympäri vuoden.

Löydät meistä lisää tietoa verkkosivuiltamme www.teuva.fi.

Sinulle suositellut työpaikat