Skip to main content
test
Taloussihteeri - Vimpelin kunta

Vimpelin kunta hakee 1.10.2022 tai sopimuksen mukaan toistaiseksi täytettävään työsuhteeseen TALOUSSIHTEERIÄ .

Taloussihteerinä osallistut kuntamme talousarvion ja tilinpäätöksen valmisteluun. Yleislaskutus, tukipalvelujen kustannusten selvittäminen ja laskelmien tuottaminen lautakunnille, tasauslaskutukset, ostolaskujen tarkastus ja tiliöinti ja maksuvalmiuden seuranta ovat mm. keskeisiä tehtäviäsi. Tehtäviisi kuuluvat myös hankkeiden, avustusten ym. maksatukset. Kirjanpito- ja muut tilitoimistopalvelut on ulkoistettu Järvinet Oy:lle ja olet päivittäisessä yhteistyössä vastuullisen kirjanpitäjämme kanssa. Päivittäin käytät taloushallinnon ohjelmien lisäksi mm. Office 365, Outlook ja Populus- henkilöstöhallinnon ohjelmaa.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai muu vastaava opistotasoinen tai ammatillinen tutkinto. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää oma-aloitteista ja vastuullista työskentelyotetta, vahvaa digiosaamista sekä kiinnostusta taloushallinnon järjestelmien ja prosessien kehittämiseen. Aiempi kokemus kirjanpidon tai muista taloushallinnon tehtävistä kuntasektorilla katsotaan hakijalle eduksi. Käytössämme on Premium-taloushallinto-ohjelma, jonka tuntemusta arvostamme.

Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi (työavain 441304) tiistaihin 18.9.2022 klo 23.00 mennessä. Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollista, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteella: Vimpelin kunta, Kunnanhallitus, Patruunantie 15, 62800 Vimpeli, kuoreen merkintä Taloussihteerin toimi.
Hakemuksia ja todistusjäljennöksiä ei palauteta. Tointa aiemmin hakeneiden hakemukset otetaan huomioon ilman eri hakemusta.

Palkkaus ja virkasuhteen ehdot KVTES:n mukaan.

Valinnassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Vimpelin kunta on savuton työpaikka.
www.vimpeli.fi.

Lisätietoja

http://www.vimpeli.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat: Hallinto- ja talousjohtaja Seija Kinnunen puh.040-1495719 ja laskentasihteeri Sirpa Takala puh. 040-723 4838 etunimi.sukunimi(at)vimpeli.fi.

Lisätietoja

Vimpelin kunta, Yleishallinto

Suuren kraatterijärven rannalla sijaitsevassa Vimpelin kunnassa on Suomen toiseksi korkein teollistumisaste väkilukuun suhteutettuna. Yritystemme ja yritteliäisyytemme lisäksi meidät tunnetaan myös totta kai Vimpelin Vedosta, Pyöreästä kirkosta, Saarikentän pesäpallostadionista ja Lakeaharjun laskettelukeskuksesta. Koko yhteisön arkea ohjaa vahva yhteishenki. Strategiassamme keskeisiä arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, sitoutuneisuus ja positiivisuus. Vimpeli kykenee tarjoamaan asukkailleen hyvät julkiset ja yksityiset peruspalvelut.


Osoite: Patruunantie 15, 62800 Vimpeli

Sinulle suositellut työpaikat