test

Taloussihteeri

Hakuaika päättyy  1.12.2023 15:00

Haemme Satakunnan hyvinvointialueen Konsernipalveluihin vakituiseen työsuhteeseen taloussihteeriä!

Työskentelet osana nelihenkistä kirjanpidon tiimiä, jonka tehtäviin kuuluvat kirjanpitoaineiston kokoaminen pääkirjanpitoon eri lähteistä, käyttöomaisuuskirjanpito, kuukausiraporttien laatiminen Valtiokonttorille ja verohallinnolle sekä tilinpäätös.

Satakunnan hyvinvointialueen talouspalvelut tuotetaan omana toimintana ja käytössämme on Microsoft D365 Finance -tuoteperhe. Hyvinvointialueen talousarvio vuodelle 2024 on 1,1 miljardia euroa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva opistoasteen tutkinto, korkeakoulututkinto tai muu soveltuva koulutus. Hakijalta edellytetään kokemusta kirjanpidosta sekä taloushallinnon tehtävien, järjestelmien ja prosessien tuntemusta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä ja huolellista työskentelyotetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle liikunta, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä maksuttoman kuntosalin Raumalla, Harjavallassa, Porissa ja Ulvilassa. Meillä on laajennettu työterveyshuolto ja kattava sisäinen koulutustarjonta.

Tehtävä täytetään toistaiseksi.
Valinnoissa noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES-sopimuksen mukaan.

Toimipaikka on Porissa, Kankaanpäässä tai Raumalla.
Etätyö on mahdollista sopimuksen mukaan.

Tehtävässä toimiminen edellyttää Tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukaisen työntekijää koskevan rokotussuojan ehtojen täyttymistä.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.sata.fi/rekry. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 tai 044 403 2604 tai rekrytointi@sata.fi


Lisätietoja

http://www.sata.fi

Tiedustelut virka-aikaan ti 21.11.2023 talouspäällikkö Sirpa Länne, p.044 577 3203

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme!

Tutustu työnantajaan