Taloussihteeri / Tampereen Vesi liikelaitos - Tampereen kaupunki

Huolehdimme vedenhankinnasta ja -jakelusta sekä jätevesien viemäröinnistä ja käsittelystä Tampereella. Teemme lisäksi laajenevaa vesihuoltoyhteistyötä naapurikuntien kanssa. Liikevaihtomme on n. 60 M€ ja henkilökuntamme määrä 160 vesialan ammattilaista. Tule mukaan tekemään mielenkiintoista työtä, jolla on merkitystä niin yhteiskunnan toiminnan kuin ympäristön kannalta.

Haemme vakituiseen, heti täytettävään työsuhteeseen

TALOUSSIHTEERIÄ.

Työtehtäviisi kuuluvat mm. investointien perustietojen hallinta, ostolaskujen käsittely, talousraportointi, taloussuunnittelun ja tilinpäätöksen avustavat tehtävät sekä muut työnantajan määräämät tehtävät.

Käytät tehtävässä pääosin seuraavia ohjelmia: SAP, POWERBI, OFFICE-OHJELMAT.

Edellytämme sinulta vähintään toisen asteen liiketalouden tai taloushallinnon tutkintoa, kokemusta taloustehtävien hoitamisesta, taloushallinnon sekä Office-ohjelmistojen hyvää hallintaa.

Laskemme eduksesi SAP-järjestelmän käyttökokemuksen sekä kokemuksen investointien perustietojen käsittelystä ja pysyvien vastaavien hallinnasta. Arvostamme kokemusta vesihuoltoalalta tai vastaavasta kunnallisesta liikelaitoksesta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä, oma-aloitteisuutta, itsenäistä työotetta ja vastuullista asennetta.

Tarjoamme sinulle monipuoliset ja mielenkiintoiset tehtävät vireässä työyhteisössä ja suuren kaupungin henkilöstöedut. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstö- ja hallintopäällikkö Maarit Rautavaara puh. 041 7300 972.

Hakuaika päättyy 8.7.2020.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/vesi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstö- ja hallintopäällikkö Maarit Rautavaara, puh. 041 7300 972.

Tampereen Vesi Liikelaitos
Osoite: 33800 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!