test

Löydä uusi tulevaisuus ja tule kehittämään uudenlaisia työtapoja uudistuvaan ja innostavaan koulutusorganisaatioon!

Haemme Itä-Savon koulutuskuntayhtymään, Ammattiopisto Samieduun taloussuunittelijaa vakinaiseen työsuhteeseen 1.3.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Taloussuunnittelijana hoidat monipuolisesti Samiedun talouspalveluiden erilaisia tehtäviä, mm. kirjanpitoa, talousarvion- ja tilinpäätöksen valmistelua, sisäistä ja ulkoista raportointia sekä osto- ja myyntireskontraa yhdessä talouspalveluiden tiimin kanssa. Työtehtäviisi kuuluvat olennaisena osana myös taloushallinnon prosessien ja järjestelmien kehittäminen sekä järjestelmien pääkäyttäjyys.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta (esim. tradenomi), hyvää järjestelmäosaamista sekä aikaisempaa kokemusta kirjanpidon tai taloushallinnon tehtävistä. Eduksesi katsomme kokemuksen kuntien ja kuntayhtymien taloushallinnosta.

Toimintaympäristön muutoksesta (digitalisaatio, automatisointi) johtuen työssä korostuvat innostuneisuus, kehittämishenkisyys ja itseohjautuva ote. Tehtävän painotuksia voidaan muuttaa osaamisesi ja kokemuksesi pohjalta, joten työtehtävässä voi menestyä myös uran alkutaipaleella oleva oppimisnälkäinen tekijä.

Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää lisäksi hyvää logiikkaa ja numerotarkkuutta, joustavaa ja positiivista asennetta, kykyä sopeutua uusiin ja muuttuviin tilanteisiin sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja.

Tarjoamme sinulle eteenpäin katsovan ja innostavan työyhteisön, jossa on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä. Olemme ketterä organisaatio, jossa jokainen työntekijä voi näkyä - parhaassa valossa. Uskomme, että ihmiset pelastavat maailman omin käsin. Tule siis rakentamaan kanssamme kestävää ammatillista koulutusta ja työelämää. Saat joukon huipputyyppejä työkavereiksi - vakiona meillä on ainutlaatuinen Saimaan järviluonto ihan äärellä.

Sovellettava työehtosopimus on kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus (KVTES). Tehtäväkohtainen palkka on 3 135,78 €/kk, lisäksi maksetaan työkokemukseen perustuvaa lisää. Työaika on työsuhteen alkaessa 36 tuntia 15 minuuttia viikossa. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Opinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta.

Tehtävään haetaan sähköisesti osoitteessa Kuntarekry.fi.

Lisätietoja

https://www.samiedu.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hallintojohtaja Taina Juuti, p. 044 550 6363, taina.juuti@samiedu.fi

Lisätietoja

Itä-Savon koulutuskuntayhtymä

Savonlinnassa, Saimaan saaristokaupungissa sijaitseva Ammattiopisto Samiedu tarjoaa laatupalkittua ammatillista koulutusta. Samiedun tärkeimpänä tehtävänä on kasvattaa tulevaisuuden osaajia sekä mahdollistaa kaikille oman osaamisen jatkuva kehittäminen ja näin taata ammatillista osaamista työelämän alati muuttuviin tarpeisiin. Samiedussa opiskelee vuosittain yli 2000 eri ikäistä tutkinto-opiskelijaa ja kokonaisopiskelijamäärä kipuaa 4500 henkilöön. Haluatko liittyä laatupalkittujen huippujoukkoon?


Osoite: Pohjolankatu 4 - 6, 57200 Savonlinna

Sinulle suositellut työpaikat