test
Taloussuunnittelija - Pietarsaaren kaupunki

Pietarsaaren kaupungin talousosasto kaipaa vahvistusta joukkoon. Taloussuunnittelijan tehtäviin kuuluvat hanketyöt, talousarvion seuranta, taloudellisten tietojen ja raporttien koostaminen sekä talousarvio- ja tilinpäätöstyössä avustaminen. Taloussuunnittelijan tehtäviin kuuluu myös olla mukana kehittämässä kaupungin taloushallinnon prosesseja. Kelpoisuusvaatimuksia ovat laskentatoimeen suuntautunut korkeakoulututkinto ja kirjanpidon ja laskentatoimen riittävä kokemus. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suullinen ja kirjallinen taito siinä kotimaisessa kielessä, joka ei ole hakijan äidinkieli.

Tehtävässä tarvitaan hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta, paineensietokykyä ja kykyä toimia itsenäisesti. Ansioksi lasketaan muun muassa kokemus kunta-alan kirjanpidosta ja taloushallinnosta sekä kokemus sähköisen taloushallinnon prosesseista sekä järjestelmistä.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Toimen täyttämisen yhteydessä voidaan sopia enintään kuuden (6) kuukauden koeajasta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Talousjohtaja Gunilla Höglund, puh. 044 785 1421

Lisätietoja

Jakobstad, Förvaltning, Drätselkontoret

Pietarsaari on hyvinvoivan alueen elinvoimainen keskus, kaksikielinen merenrantakaupunki, joka mahdollistaa asukkaidensa osallisuuden, turvallisuuden ja elämänlaadun sekä luo taloudelliset edellytykset hyviin palveluihin ja viihtyisään asumiseen innostavassa kaupunkimaisessa ympäristössä.


Osoite: Strengberginkatu 1, 68600 Pietarsaari

Sinulle suositellut työpaikat