Skip to main content
test
Taloussuunnittelija Kansalaisopistoon - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kansalaisopisto kuuluu Jyväskylän kaupungin kulttuuri- ja liikuntapalveluihin. Se tarjoaa yleissivistävää aikuiskoulutusta, taiteen perusopetusta ja käsityöneuvontaa. Jyväskylän kansalaisopistosta ostavat opistopalveluja myös Luhangan, Muuramen ja Uuraisten kunnat. Lisäksi kansalaisopisto järjestää tilauskoulutusta.

Nyt haemme joukkoomme

TALOUSSUUNNITTELIJAA

toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään 8.8.2022 alkaen.

Taloussuunnittelijana pääset työskentelemään monipuolisissa talouden tehtävissä. Tehtäviisi kuuluvat mm. talousarvion ja tilinpäätöksen valmistelu, käyttösuunnitelman laatiminen, talouden seurantaa ja raportointia sekä kassakirjanpidosta vastaaminen. Toimenkuvaasi kuuluu myös tilasto- ja selvitystyötä, kustannus- ja tarjouslaskentaa, hanketalouteen liittyviä tehtäviä ja sopimuslaskutusta. Tehtävä pitää sisällään myös henkilöstöhallintoon liittyviä tehtäviä, kuten mm. työsopimusten ja palkkojen valmistelua sekä työehtosopimusneuvontaa.

Tehtävän kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva alempi korkeakoulututkinto, esim. tradenomi. Edellytämme laajaa taloushallinnon osaamista ja hallitsetkin mm. talousarvion ja tilinpäätöksen valmisteluun liittyvät tehtävät. Lisäksi edellytämme henkilöstöhallinnon tuntemusta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää tietoteknistä osaamista.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 8.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Haastattelut toteutetaan viikolla 31.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Mikko Saikkonen, puh. 050 597 8967, mikko.saikkonen@jyvaskyla.fi (tavoitettavissa 21.-23.6.2022 sekä 27.6-30.6.2022)

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat