test

Talterapeut (Sibbo)

Hakuaika päättyy  24.9.2023 12:00

Östra Nylands välfärdsområde ordnar social- och hälsovårdstjänster samt räddningsväsendets tjänster för de omkring 100 000 invånarna i regionen sedan 1.1.2023. Östra Nylands välfärdsområde omfattar sju kommuner: Askola, Borgå, Lappträsk, Lovisa, Mörskom, Pukkila och Sibbo. Välfärdsområdet sysselsätter omkring 2 500 proffs och är en av de största arbetsgivarna i regionen.

Vi söker nu en svenskspråkig TALTERAPEUT till vårt team. Befattningen är ordinarie. Arbetet inleds 1.10.2023 eller enligt överenskommelse. Arbetsplatsen är belägen i Sibbo.

Arbetsbeskrivningen för talterapeuten är mångsidig och varierande. Vi arbetar främst med barn under skolåldern och i viss mån med barn i skolåldern samt med deras familjer. Du får stöd av dina kollegor och vid behov också arbetshandledning. Vi har tillgång till det senaste bedömnings- och terapimaterialet och du kan utbilda dig enligt dina egna intressen. Vi erbjuder även terapi på distans och du kan delta i utvecklingen av verksamheten. Samarbetet med rådgivningen och småbarnspedagogiken fungerar smidigt och vi har ett välfungerande rehabiliteringsteam för barn.

Våra arbetslokaler finns i social- och hälsostationen i Nickby dit man kommer smidigt med buss bl.a. från Helsingfors och mellersta Nyland. Sibbo hör till HRT-området.

Behörighetskravet är behörighet som legitimerad talterapeut (FM). Om behöriga sökande saknas, beaktas även studerande som är i slutskedet av sina studier för ett tidsbundet anställningsförhållande. Vi förutsätter utmärkta kunskaper i svenska och tillfredsställande kunskaper i finska. För att klara av jobbet krävs att man behärskar finska i praktiken, både i tal och skrift. Vi erbjuder dig också en möjlighet att utveckla dina språkkunskaper.

Villkoren för anställningsförhållandet bestäms enligt Arbets- och tjänstekollektivavtalet för social- och hälsovårdssektorn (SH-avtalet). I arbetsförhållandet tillämpas en prövotid på sex månader. Den uppgiftsrelaterade lönen är 3897,91 e/mån + eventuella tillägg. Den som väljs ska visa upp ett straffregisterutdrag enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002).

Ansökningarna ska lämnas in senast 24.9.2023 kl. 12. Studie- och arbetsintyg i original ska visas upp vid en eventuell intervju.

Mer information om uppgiften ger
talterapeut Johanna Nyberg johanna.nyberg@itauusimaa.fi eller 040 184 5571
avdelningsskötare Marina Westerlund puh. 040 191 6020 eller marina.westerlund@itauusimaa.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan