Skip to main content
test
Tandskötare (322004) - Kauniaisten kaupunki

Vi söker en tandskötare till ordinarie anställning till Grankulla hälsostation som medlem i vårt energiska och yrkeskunniga team inom mun- och tandvården. Grankulla ligger i huvudstadsregionen, omgivet av Esbo.

Vi erbjuder dig ett intressant och mångsidigt arbete med trevliga och sakkunniga kolleger på hälsostationen. Vi är sammanlagt 13 personer som jobbar inom mun- och tandvården. Tandskötaren arbetar i par med en tandläkare och deltar också i att sköta tidsbokningen och telefontjänsten. Vi använder klient- och patientdatasystemet Apotti.

Arbetet förutsätter serviceanda och god samarbetsförmåga samt noggrannhet och ansvarskänsla. Vi uppskattar flexibilitet och en positiv attityd, ett utvecklingsfrämjande arbetssätt och samarbetsförmåga.

Vi förutsätter examen för tandskötare eller närvårdare med inriktning mot munhälsovård samt registrering i Valviras centralregister över yrkesutbildade personer.

Arbetet förutsätter vaccinationsskydd enligt § 48 i lagen om smittsamma sjukdomar.

Den som väljs till befattningen ska före tillträde uppvisa ett godtagbart intyg från stadens företagshälsovård över sitt hälsotillstånd.
Språkkunskapskravet är goda kunskaper i det ena inhemska språket och nöjaktiga kunskaper i det andra.

Anställningen inleds 1.9.2022 eller enligt överenskommelse.

På tjänsten tillämpas en prövotid på sex månader.

Lön enligt SH-avtalet. Vi erbjuder förmåner som stöder personalens sport- och kulturintresse genom tjänsten ePassi, där också personalbiljettförmån ingår. Personalen får därtill avgiftsfritt inträde till stadens simhall. Fråga också närmare om våra tjänstebostäder.

Grankulla är en rökfri arbetsplats.

Läs mer om Grankulla stad och om vår verksamhet på vår webbplats: www.kauniainen.fi.

Ansökningstiden går ut 8.8.2022.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

avdelningsskötare Päivi Laakso, tfn 050 322 0479 (må-on kl. 7.30-15.00), fornamn.efternamn@grankulla.fi

Lär dig mer om oss

Grankulla stad, social- och hälsovård, hälsotjänster

Grankulla är en liten och trevlig villastad som omges av Esbo. Här är avstånden korta och många av invånarna kallar sin hemstad för en by. Samhörigheten är stark och undersökningar visar att Grankullaborna är mycket nöjda med sin boendemiljö. Grankulla har 10 000 invånare och en levande tvåspråkighet.

Grankulla stad erbjuder personalbiljettförmån samt kultur-, motions- och välmåendeförmån (ePassi) och staden kan vid behov erbjuda tjänstebostad.

Grankulla är en rökfri arbetsplats. Staden som arbetsgivare stöder jämställdhet och likabehandling.


Adress: Stationsvägen 19, 02700 Kauniainen
Grankulla stad - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat