Tanssin- ja liikunnanopettaja - Kittilän kunta

Revontuli-Opiston jaosto julistaa haettavaksi tanssin- ja liikunnaopettajan viran 3.5.2021 alkaen (tai sopimuksen mukaan viimeistään 1.8.2021 alkaen). Virka koostuu OVTES:n mukaisista tehtävistä, opetustyöstä ja suunnittelusta. Tanssinopetuksesta pääosa on lasten ja nuorten taiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän mukaista opetusta. Liikunnanopetusta (erityisesti kehonhuolto) virkaan sisältyy sen mukaan, miten opettajan opetusvelvollisuus täyttyy tanssinopetuksessa.

Edellytämme itsenäistä työotetta ja aktiivisuutta opetuksen kehittämiseen. Opiskelijoiden, sidosryhmien ja oman organisaation sisällä toimiminen edellyttää myös hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Viran sijoituspaikka on Sodankylä, jossa toteutetaan pääosa virkaan kuuluvasta opetuksesta, mutta tehtävään sisältyy erikseen sovittuna opetusta myös Kittilässä ja Enontekiöllä. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä. Virkaan valittavalta edellytetään asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset opintotodistuksineen ja ansioluetteloineen tulee lähettää 23.4.2021 klo 14.00 mennessä ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta (CV:n voi liittää liitetiedostona). Virkaa on mahdollista hakea myös sähköpostitse kirjaamo(at)kittila.fi tai paperimuotoisena osoitteeseen Kittilän kunta / Revontuli-Opiston jaosto, Valtatie 82, 99100 Kittilä.

Lisätietoja

http://www.revontuliopisto.fi
http://www.revontuliopisto.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa Revontuli-Opiston rehtori Pasi Tanninen puh. 040 564 1435 tai pasi.tanninen@revontuliopisto.fi

Kittilän kunta, Sivistystoimi
Osoite: Valtatie 82, 99100 Kittilä

Revontuli-Opisto on kolmen kunnan, Kittilän, Enontekiön ja Sodankylän yhteinen alueellinen kansalaisopisto. Opiston isäntäkunta on Kittilä.

Sinulle suositellut työpaikat