Skip to main content
test
Tanssin- ja liikunnanopettaja - Kittilän kunta

Revontuli-Opiston jaosto julistaa haettavaksi tanssin- ja liikunnanopettajan viran 1.8.2022 alkaen. Toimenkuva koostuu OVTES:n mukaisista tehtävistä, opetustyöstä ja suunnittelusta. Tanssinopetuksesta pääosa on lastentanssin ja lasten ja nuorten taiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän mukaista tanssinopetusta. Liikunnanopetusta (erityisesti kehonhuolto) virkaan sisältyy sen mukaan, miten opettajan opetusvelvollisuus täyttyy tanssinopetuksessa. Valitulla opettajalla on mahdollisuus suunnitella opetussisältönsä omien vahvuusalueiden mukaan.

Edellytämme itsenäistä työotetta ja aktiivisuutta opetuksen kehittämiseen. Opiskelijoiden, sidosryhmien ja oman organisaation sisällä toimiminen edellyttää myös hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Viran sijoituspaikka on Sodankylä, jossa toteutetaan pääosa virkaan kuuluvasta opetuksesta, mutta tehtävään sisältyy erikseen sovittuna opetusta myös Kittilässä ja Enontekiöllä. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä. Virkaan valittavalta edellytetään asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan.

Ennen viran vastaanottamista tulee hakijan esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, rikosrekisterilain 6§:n 2.mom. mukainen ote rikosrekisteristä sekä huumetestitodistus. Viran täyttämisessä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset opintotodistuksineen ja ansioluetteloineen tulee lähettää 31.5.2022 klo 14.00 mennessä ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta (CV:n voi liittää liitetiedostona).

Lisätietoja

http://www.revontuliopisto.fi
http://www.revontuliopisto.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Revontuli-Opiston rehtori Pasi Tanninen puh. 040 564 1435 tai pasi.tanninen@revontuliopisto.fi

Lisätietoja

Kittilän kunta, Revontuli-Opisto

Revontuli-Opisto on kolmen kunnan, Kittilän, Enontekiön ja Sodankylän yhteinen alueellinen kansalaisopisto. Opiston isäntäkunta on Kittilä.


Osoite: Valtatie 82, 99100 Kittilä

Sinulle suositellut työpaikat