Tanssin päätoiminen tuntiopettaja - Kuhmon kaupunki

Kuhmon musiikkiopisto on yhteisö, jossa oppilaat ja opettajat viihtyvät. Saat olla kehittämässä kukoistavaa Kuhmon musiikkiopistoa. Teemme tiivistä yhteistyötä varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja lukion kanssa.

Kuhmon musiikkiopisto toimii sekä Kuhmossa että Sotkamossa. Koska tanssin opetusta annetaan molemmissa toimipisteissä, opettajalta edellytetään oman auton käyttöä.

Kuhmon musiikkiopisto järjestää taiteen perusopetusta tanssin yleisen oppimäärän mukaisesti.
Edellytämme tehtävään valittavalta vastuunottoa oman oppiaineen kehittämisessä, uuden opetussuunnitelman tuntemusta sekä hyviä työyhteisötaitoja. Kuhmon musiikkiopistossa ei ole ollut aiemmin tanssin opetusta, joten pääset luomaan uutta puhtaalta pöydältä.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Palkkaus ja opetusvelvollisuus määräytyvät OVTES:n mukaisesti.

Tehtävää haetaan Kuntarekryn kautta. Hakemuksen liitteenä tulee olla ajan tasalla oleva ansioluettelo sekä jäljennökset kelpoisuuden osoittavista todistuksista. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun ja opetusnäytteeseen.

Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen voimassa oleva rikosrekisteriote sekä alkuperäiset tutkintotodistukset 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Hakuaika päättyy 6.5.2021 klo 16.00

Lisätietoja

http://www.kuhmo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kuhmon musiikkiopiston rehtori, Elisa Kerola p. 044 7255440
sivistystoimenjohtaja, Eila Vilén p. 044 0819996

Lisätietoja

Kuhmon kaupunki

Kuhmo on Suomen metsäkeskeisin kaupunki, joka on tunnettu korkeatasoisesta musiikki- ja kirjallisuuskulttuurista, erityisesti kamarimusiikista ja Kalevalasta, sekä yhteisöllisestä elämäntavasta, jossa arvostetaan hyvä jakamiseta, osaamista ja laatua.


Osoite: Koulukatu 1, 88900 Kuhmo

Sinulle suositellut työpaikat