Skip to main content
test
Tanssinopettaja - Suonenjoen kaupunki

Sisä-Savon kansalaisopisto hakee tanssin tuntiopettajaa. Opetusta on pääasiallisesti 4-15 -vuotiaille lapsille ja nuorille kansalaisopiston toiminta-alueella Tervossa ja Vesannolla. Tuntimäärä 5-7 tuntia/viikko riippuen toteutuvien kurssien määrästä.

Hakijalta toivomme tanssialan opetuskokemusta ja kokemusta lapsiryhmien ohjaamisesta. Itsenäinen työote, hyvät vuorovaikutustaidot ja luova innostaminen kuuluvat Sinun vahvuuksiisi.

Tehtävää haetaan sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta: www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

https://suonenjoki.fi/vapaa-aika/sisa-savon-kansalaisopisto/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Markus Hyytinen, vs. rehtori, markus.hyytinen@suonenjoki.fi, puh. 040 514 6421

Lisätietoja

Suonenjoen kaupunki, Elinvoima- ja hallintopalvelut, Sisä-Savon kansalaisopisto

Suonenjoki on Suomen herkullisin kunta ja itseoikeutettu mansikkapääkaupunki, joka tarjoaa laadukkaat peruspalvelut kuntalaisille ja erinomaiset mahdollisuudet viihtyisään asumiseen ja vapaa-ajan viettoon.

Työnantajana Suonenjoen kaupunki tarjoaa mielenkiintoisia ja sopivan haastavia työtehtäviä eri työyksiköissä. Kaupunkistrategian mukaisesti rohkeus, yhteistyö ja vastuullisuus näkyvät arjessamme. Huolehdimme niin työntekijöiden ammatillisen kasvun mahdollisuuksista kuin hyvinvoinnista; kaupungin työntekijänä pääset maksutta vuonna 2021 valmistuneeseen Lintharjun Liikuntakeskukseen, liikuntaneuvojalle ja Sisä-Savon kansalaisopiston kurssille.

Suonenjoki sijaitsee Ysitien varressa noin 40 km Pieksämäeltä, 50 km Kuopiosta ja 100 km Jyväskylästä. Junat ja linja-autot liikennöivät päivittäin, eli liikkuminen paikkakuntien välillä onnistuu mainiosti.

Tutustu ja ihastu Suonenjokeen osoitteessa www.suonenjoki.fi


Osoite: Keskuskatu 3, 77600 Suonenjoki
Suonenjoen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat