Tapahtumakoordinaattori - Lappeenrannan kaupunki

Silmissäsi kiiluu kuva vihreämmästä tulevaisuudesta ja haluat olla mukana kehittämässä Lappeenrantaa entistä vihreämpään suuntaan. Pidät kesän lämmöstä sekä hiekasta ja sinulta luonnistuu minglaus?

Lappeenranta on yksi maailman johtavista ympäristökaupungeista, joka etsii nyt kesäksi 2020 riveihinsä innokasta ilmastoasioista kiinnostunutta nuorta. Työtehtäviin kuuluu kesän suosituimmalla matkailukohteella, Hiekkalinnalla järjestettävän Greenreality-tapahtuman organisointia sekä työtä projektien parissa, joihin kuuluu muun muassa viestintää ja sisällöntuottoa.

Tule kanssamme tekemään työtä, jolla on oikeasti tarkoitus!

Työ alkaa sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa ja kestää kolme kuukautta. Etsimme yliopisto- tai ammattikorkeakouluopiskelijaa, jolla on sujuva suomen- ja englanninkielen taito sekä ajokortti. Kerro hakemuksessa myös vapaamuotoisesti, miksi sinä olisit meidän valintamme.

Greenreality kokonaisuudesta lisätietoa www.greeanreality.fi.

Hakeminen tapahtuu kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Hakuaika päättyy 3.3.2020 klo 15.

Lisätietoja

http://www.lappeenranta.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätiedot Ympäristöjohtaja Ilkka Räsänen, p. 040 0815 284 / ilkka.rasanen@lappeenranta.fi.

Ympäristötoimi
Osoite: Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta

Lappeenranta on uusiutuvan energian ja puhtaan ympäristön pioneerikaupunki, jonka intohimona on ongelmien ratkaiseminen. Olemme Suomen ilmastopääkaupunki täynnä uutta energiaa, rohkeaa ajattelua ja kansainvälistä osaamista. Vain kaksi tuntia Helsingistä Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla sijaitsevassa noin 73 000 asukkaan yliopisto- ja matkailukaupungissa uskallamme ja teemme. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö tekijöineen ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta.