test
Tapahtumatuottaja - Imatran kaupunki

Tapahtumatuottajaksi Imatralle

Oletko hyvä organisoimaan ja langat pysyvät käsissäsi kiireenkin keskellä? Tarjolla on ainutlaatuinen tapahtumatuottajan paikka Imatran kaupungilla. Suunnittelet ja toteutat tapahtumia itsenäisesti niin kaupunkilaisille kuin myös vieraillemme. Teet tiivistä yhteistyötä muun muassa kaupungin viestinnän, vastuualueiden viranhaltijoiden ja kolmannen sektorin kanssa.

Tapahtumatuottaja vastaa jatkossa kymmenien kuntalaisille suunnattujen vakiotapahtumien kuten esimerkiksi Imatra-päivän, uudenvuodenpäivän, lasten itsenäisyyspäivän ja Imatra-areenan toteutuksesta. Näiden lisäksi luvassa on vuosittain tapahtumia, jotka ovat kertaluontoisia niin opetukseen kuin hankkeisiin liittyen. Lisäksi tapahtumatuottaja osallistuu erilaisten vierailujen järjestelyihin.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä eläväisen karjalaisen työyhteisön tuen. Työympäristömme ovat modernit ja viihtyisät. Ympäriltäsi löydät kehittymisestä innostuneen kaupungin, joka on kokoaan suurempi ja katsoo tulevaisuuteen. Tarjoamme myös mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen ja sen luomaan lisävastuuseen.

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta ja / tai koulutusta tapahtumien järjestämisestä, aloitteellisuutta ja joustavuutta. Tapahtumien lupa-asiat, markkinointi ja budjetointi ovat sinulle tuttuja. Työ edellyttää ajokorttia ja mahdollisuutta käyttää omaa autoa. Työhön sisältyy ilta- ja viikonlopputyötä. Työskentelykielenä on suomi, mutta englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Tehtävään valitaan ansioitunein ja työnantajan sopivimmaksi haastattelujen ja muiden selvitysten perusteella arvioima henkilö.

Tehtävä on määräaikainen ajalle 1.1.-31.12.2022. Tässä muodossa tehtävä on uusi, tehtävän mahdollinen vakinaistaminen ratkaistaan ensi vuoden kuluessa. Tehtävästä maksettava palkka on noin 2600-2800 euroa kuukaudessa riippuen valittavan kokemuksesta.

Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Käytämme määräaikaisessa työsuhteessa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Toimita hakemuksesi keskiviikkoon 8.12.2021 kello 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisenä oheisen Kuntarekryn linkin kautta. Tarvittaessa voit lähettää hakemuksen postitse osoitteella Imatran kaupunki, Kirjaamo, Virastokatu 2, 55100 Imatra. Myös kirjallisena toimitetut hakemukset tallennetaan sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään, josta tietoja käytetään vain tämän tehtävän täytössä. Opinto- ja työtodistuksia ei liitetä hakemukseen, niihin tutustumme haastattelun yhteydessä.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan sopivuuteen, ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Valinnat haastatteluun tehdään ilman hakijan henkilötietoja. Haastatteluvalinnat tekevä esihenkilö arvioi hakijoita hakemuksen perusteella näkemättä nimi-, yhteystieto-, ikä-, sukupuoli- ym. tunnistetietoja. Huomioithan vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita, eikä sisällä tunnistetietoja.

Lisätietoja

http://www.imatra.fi/rekrytointi
http://www.asuimatralla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa viestintäjohtaja Liisa Hupli-Oinonen, p. 020 617 2400,
liisa.hupli-oinonen@imatra.fi (yhteydenotot pe 26.11. klo 12-15 ja to 2.12. klo 10-12)

Lisätietoja

Imatran kaupunki

Imatra on Suomen kansallisihme. Kaupungissa yhdistyvät pikkukaupungin idylli, vaivaton arki, runsas tapahtumatarjonta ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet.

Imatran kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Virastokatu 2, 55100 Imatra
Imatran kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat