Marttinen on valtakunnallinen nuorisokeskus sekä kokous- ja juhlatalo. Järjestämme leirikouluja, rippileirejä, perheleirejä, kokouksia, häitä, sukujuhlia ym. Oma keittiömme valmistaa näille eri asiakasryhmille maittavat ateriat arkisesta leiriruoasta aina pöytään tarjottavaan annosmenuun ja kaikkea siltä väliltä. Suosimme lähi- ja luomuruokaa, erityisruokavaliot huomioimme huolella. Tarjontaamme kuuluu myös vegaaninen ruoka. Keittiömme on palkittu Luomu SM-kilpailussa.
Marttinen etsii juhla- ja kokouspalveluihin sijaisuuksia tekeviä tarjoilijoita. Työ on pääsääntöisesti viikonlopputyötä juhlissa kuten häissä ja syntymäpäivillä. Työtehtäviä ovat mm. asiakaspalvelu, alkoholinmyynti, kattaminen, noutopöydän kokoaminen ja täydentäminen, juomien kaato, astioiden keräys, tiskaus, ruokien kuljetus, kokin avustaminen, osittainen ruoanvalmistus ym juhlajärjestelyihin ja toteutukseen liittyvät tehtävät. Mahdollisuus on myös muuhun keittiö- tai siivoustyöhön. Työ moniammatillisessa työyhteisössämme on mielenkiintoista ja vaihtelevaa.


Jos olet iloinen, reipas, itsenäiseen työskentelyyn kykenevä asiakaspalvelusta pitävä ja omaat hyvät yhteistyö- ja tiimitaidot sekä paineensieto- ja joustamiskykyä, olet etsimämme henkilö. Toki alan koulutus tai työn kautta hankittu osaaminen on eduksi. Koulutumme sinut tarvittaessa toivomiisi tehtäviin.
Tehtävään vaaditaan anniskelu- ja hygieniapassi.

Lisätietoja

https://www.virrat.fi/
http://www.marttinen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ravintolapäällikkö Maarit Koskela, maarit.koskela@marttinen.fi, p. 044 715 1923

Lisätietoja

Liikelaitos Marttinen, Virtain kaupunki

Liikelaitos Marttinen on Virroilla, Marttisen saaren kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa ympäristössä toimiva nuoriso- ja matkailukeskus. Marttisen ensisijaisena tehtävänä on toimia nuorisolain mukaisena valtakunnallisena nuorisokeskuksena ja toteuttaa niille lainsäädännössä määriteltyjä tavoitteita ja tehtäviä. Liikelaitos Marttinen on Virtain kaupungin omistama. Opetus- ja kulttuuriministeriö avustaa keskuksen nuorisotoimintaa. Marttinen on 25 toimintavuotensa aikana kasvanut korkeatasoiseksi ja kansainväliseksi nuorisotoimialaa sekä matkailua monipuolisesti palvelevaksi keskukseksi, jonka vahvuuksia ovat moniammatillisuus, monipuoliset ja laadukkaat palvelut, toimivat ja upeat puitteet, hyvä johtaminen ja motivoitunut ammattitaitoinen henkilökunta. Nuorisokeskus Marttiselle on myönnetty The Council of Europe Quality Label for Youth Centres - Eurooppalaisten nuorisokeskusten laatumerkki 2018.


Osoite: Herrasentie 16, 34800 Virrat

Sinulle suositellut työpaikat