test
Tarjoilija / Museoravintola Valssi - Tampereen kaupunki

Museoravintola Valssi sijaitsee Museokeskus Vapriikin yhteydessä Tampereen keskustan läheisyydessä. Ravintolassamme on 250 asiakaspaikkaa ja kokoustiloja 10-111 asiakkaalle. Valssi on vilkas lounasravintola sekä suosittu kokousten ja juhlatilaisuuksien pitopaikka. Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaillemme elämyksiä arkisesta kahvi- tai lounashetkestä kansainväliseen juhlaillalliseen ainutlaatuisessa ympäristössä museoiden keskellä.

Haemme tarjoilijaa vakituiseen toimeen Museoravintola Valssiin 14.2.2022 alkaen.

Monipuolisiin tarjoilijan tehtäviin kuuluu ammattitehtävät kahvila- ja lounastoiminnassa sekä kokous- ja juhlapalveluissa. Hyvä ruokien ja alkoholijuomien tuntemus auttavat menestymään päivittäisessä työssä. Tarjoilijalla on oltava pätevyys toimia anniskelusta vastaavan hoitajan sijaisena. Tarjoilija myös johtaa vuokratyöntekijöitä ja harjoittelijoita työssään. Hyvät vuorovaikutustaidot ja paineensietokyky tukevat onnistumista reklamaatioiden käsittelyssä ja vaativissa asiakaspalvelutilanteissa. Monikulttuurisen asiakaskuntamme ansiosta asiakaspalvelussa käytetään myös englannin kieltä, joten toivomme hakijalta sujuvaa englannin kielen taitoa. Tarjoilija voi halutessaan toimia ajoittain myös myyntipalvelussa.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva koulutus.

Tehtävään valitulta edellytetään hygienia- ja anniskelupassia.

Eduksi katsomme vankan työkokemuksen vastaavanlaisesta lounas- kokous- ja juhlatoiminnasta.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Leena Seitsonen, puh. 050 520 6241 ma-pe kello 8-16 välisenä aikana. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 20.1.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Leena Seitsonen, puh. 050 520 6241 ma-pe kello 8-16 välisenä aikana. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Kulttuuri, Historialliset museot

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat