Tarjoilija /Museoravintola Valssi - Tampereen kaupunki

Museoravintola Valssi sijaitsee Museokeskus Vapriikin yhteydessä Tampereen keskustan läheisyydessä. Ravintolassamme on 200 asiakaspaikkaa ja kokoustiloja on tarjolla 10-111 asiakkaalle. Valssi on vilkas lounasravintola sekä suosittu kokousten ja juhlatilaisuuksien pitopaikka. Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaillemme elämyksiä arkisesta kahvi- tai lounashetkestä kansainväliseen juhlaillalliseen ainutlaatuisessa ympäristössä museoiden keskellä.

Haemme tarjoilijaa vakituiseen työsuhteeseen 25.5.2020 alkaen.

Toimenkuvaan kuuluu kassatyöskentely, asiakaspalvelu, työskentely tilapäisesti myös myyntipalvelussa, vaativa tilaustarjoilu, tavaratilausten ja inventaarion hoitaminen, astiahuolto ja puhtaanapito. Toimeen valittu toimii myös anniskelusta vastaavan hoitajan sijaisena.

Kelpoisuusvaatimuksena on Horeca-alan peruskoulutus sekä vähintään kahden vuoden työkokemusta vastaavanlaisesta työstä. Edellytämme hygieniapassia sekä anniskelupassia. Valitulla tulee olla hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä hyvä asiakaspalveluenglanti. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, erinomaista paineensietokykyä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Työolosuhteet: Keskimääräinen yleistyöaika 38,75/viikko, työajat klo 07-02 välisenä aikana 7 päivänä viikossa. Toimi alkaa 25.5.2020 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Leena Seitsonen puh. 050 520 6241. Soittoaika ma-pe klo 8-16.

Hakuaika päättyy 14.4.2020.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa Leena Seitsonen puh. 050 520 6241. Soittoaika ma-pe klo 8-16.

Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut / Museoravintola Valssi
Osoite: Alaverstaanraitti 5, 33100 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!