Tarkastusinsinööri - Kouvolan kaupunki

Kouvolan kaupungin rakennusvalvonta hakee tarkastusinsinööriä vakituiseen tehtävään 10.5.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tarkastusinsinöörin tehtäviin kuuluvat rakennusvalvonnan viranomaistehtävät, rakentamiseen tarvittavien lupapäätösten katselmusten suorittaminen, neuvonta rakentamiseen liittyvissä asioissa sekä osallistuminen kaupunkikuvan kehittämiseen. Tarkastusinsinööri vastaa rakennusvalvonnan lakisääteisten tehtävien suorittamisesta Kouvolan kaupungin alueella. Tuotamme rakennusvalvontapalvelua kuntalaisille, yrityksille ja muille yhteistyötahoille.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (talonrakennusala) tai opistotasoinen rakennusinsinöörin tutkinto. Koeaika on kuusi (6) kuukautta. Tehtävään valitun on esitettävä annetussa nähtäväksi hyväksyttävä todistus terveydentilasta.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän erittäin motivoituneessa ja reipashenkisessä työyhteisössä.

Viran palkkaus TS:n hinnoittelukohta 5 01 02 014. Palkka muodostuu tehtäväkohtaisesta palkasta 3300 €/kk, ammattialalisästä ja mahdollisesta henkilökohtaisesta lisästä. Toimistotyö 36,25 tuntia/viikko. Haastattelut pidetään heti hakuajan päätyttyä viikolla 11.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Esa Inkilä, Rakennusvalvontajohtaja, vs., puh. 020 615 6359 tai esa.inkila(at)kouvola.fi
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella www.kouvola.fi/rekry.

Kouvolan kaupunki, Tekniikka- ja ympäristöpalvelut, Rakennusvalvonta
Osoite: Torikatu 10, 45100 Kouvola

Kouvola on asukkaitaan palveleva aktiivinen luonto- ja urheilukaupunki. Arki sujuu ja asuminen on edullista n. 82 000 asukkaan kaupungissa. Elämä on laadukasta hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Liikkuminen on helppoa ja liikenneyhteydet muualle Suomeen ovat hyvät.

Tervetuloa joukkoon! Viihdyt varmasti.

Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Kouvolan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat