Tarkastusinsinööri / Rakennusvalvonta - Tampereen kaupunki

Rakennusvalvonta on osa kaupunkiympäristön palvelualueen kaupunkiympäristön suunnittelun palveluryhmää. Tehtävämme on valvoa rakentamista sekä huolehtia kaupunkikuvasta ja -ympäristöstä. Käsittelemme rakentamiseen liittyvät luvat, teemme lupiin liittyvät tarkastukset ja annamme ohjeita rakentajille. Työyhteisömme on rento ja työskentelyilmapiiri kehittämismyönteinen.

Haemme tarkastusinsinööriä vakinaiseen virkasuhteeseen. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan.

Tarkastusinsinööri huolehtii laissa ja asetuksissa sekä muissa säädöksissä rakennusvalvontaviranomaiselle määrättyjen tehtävien valmistelusta ja täytäntöönpanosta sekä ohjauksesta ja neuvonnasta. Tehtäviin kuuluu rakennetun ympäristön valvontaa sekä lupaehtoihin sisältyvien katselmusten ja tarkastusten tekemistä, erityissuunnitelmien virallistamista ja työnjohtajien hyväksymistä. Tehtävässä onnistuneesti suoriutuminen edellyttää perehtyneisyyttä rakentamisen prosesseihin ja niitä ohjaavaan lainsäädäntöön.

Menestyäksesi tässä tehtävässä eduksi on analyyttinen työote, kyky itsenäiseen työskentelyyn sekä hyvät koordinointitaidot. Omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito.

Kelpoisuusvaatimuksena soveltuva korkeakoulututkinto tai aiempi opistotasoinen tutkinto, esimerkiksi talonrakentamisen opintosuunnalla suoritettu insinöörin tai insinööri (amk) tutkinto.

Lisätietoja tehtävästä antavat rakennusvalvontapäällikkö Leena Jaskanen, puh. 041 730 5909 sekä rakennustarkastusinsinööri Jyrki Ottman, puh. 040 806 2050. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hakuaika päättyy 30.9.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat Rakennusvalvontapäällikkö Leena Jaskanen, puh. 041 730 5909 sekä Rakennustarkastusinsinööri Jyrki Ottman, puh. 040 806 2050. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Rakennusvalvonta

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Yksikön esittelyteksti lisätään Rekrytointipalveluissa.

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat