Skip to main content
test
Tarkastuspäällikkö: hyvinvointialue, Pohjois-Karjala (id6474) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Pohjois-Karjalan hyvinvointialueella on haettavana 15.8.2022 klo 15 mennessä TARKASTUSPÄÄLLIKÖN virka.

Tarkastuspäällikkö toimii Pohjois-Karjalan hyvinvointialueen ulkoisen valvonnan avaintehtävässä. Virkatehtäviin kuuluu hyvinvointialueen tarkastuslautakunnan esittelijänä toimiminen ja asioiden valmistelu tarkastuslautakunnalle, ulkoisen valvonnan tehtävät tarkastuslautakunnan hyväksymän työohjelman mukaisesti sekä muut hallinnolliset tehtävät (mm. sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan kehittäminen ja koordinointi).

Vuonna 2022 ja kevään 2023 olennaisen osan työnkuvasta muodostaa lisäksi Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän (Siun sote) tarkastuslautakunnan esittelijänä toimiminen ja valmistelu tarkastuslautakunnalle. Vuoden 2023 alusta kuntayhtymä tehtävineen siirtyy hyvinvointialueelle.

Tehtävässä pääset osaltasi tekemään historiallista muutosta uuden hyvinvointialueen rakentamis- ja muutosvaiheessa, kun sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelujen järjestämisvastuu siirtyy hyvinvointialueelle vuoden 2023 alusta. Pohjois-Karjalassa hyvinvointialueelle siirtyvät myös ympäristöterveydenhuollon tehtävät. Tehtäväkentän monipuolisuus ja laajuus avaavat mahdollisuuden jatkuvaan uuden oppimiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto. Tehtävä edellyttää perehtyneisyyttä julkishallintoon, hallinnon ja talouden tarkastustehtäviin sekä sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan periaatteiden ymmärtämistä. Lisäksi vaaditaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Työtehtävä täytetään sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Kysy lisätietoja hallintojohtaja Ilkka Naukkarinen, puh. 013 330 4503.

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 28.7.2022

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää. Kuntayhtymän tehtävät ja henkilöstö siirtyvät hyvinvointialueelle 1.1.2023 alkaen. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6474
  • 28.7.2022 - 15.8.2022 23:59
  • KuntaJoensuuPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat