Skip to main content
test
TE-palvelu24 uudistuksen projektipäällikkö - Kouvolan kaupunki

Kouvolan kaupunki hakee TE-palvelut24 uudistuksen valmisteluun

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

ajalle 1.8.2022 - 31.12.2024

Etsimme TE-palvelut24 uudistuksen valmisteluun projektipäällikköä. Tavoitteena on luoda Kouvolaan parhaat mahdolliset työllisyys- ja elinkeinopalvelut, jotka panostavat vaikuttavaan ja asiakaslähtöiseen palveluun, osaamistarpeiden ja osaamisen tunnistamiseen sekä tehokkaaseen työnhakuun, koulutukseen ohjaamiseen ja rekrytointiin. Näin ollen voidaan tukea yritysten kasvua, työllisyyttä ja alueiden elinvoimaa.
Projektipäällikkö vastaa uudistuksen tavoitteiden käynnistämisestä, etenemisestä ja arvioinnista. Projektipäällikkö laatii toiminnalle tavoitteet sekä toiminta- ja arviointisuunnitelman ja raportoi etenemisestä uudistuksen ohjausryhmälle ja kaupunginhallitukselle. Työ sisältää verkostoitumista ja tiivistä yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Projektipäällikkö työskentelee itsenäisesti ja luo kehittämiselle sekä yhteistyölle mahdollisuuksia useissa eri sidosryhmissä.

Toivomme, että sinulla on laaja-alainen näkemys työllisyyden kentästä ja kokemusta toimimisesta siellä. Sinun tulee ymmärtää kunnan rooli uudistuksessa ja kykyä nähdä tulevaisuuden innovaatioita.

Arvostamme yhteistyö-, verkostojohtamis- ja vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta uudistuksien läpiviemisestä. Tehtävässä edellytetään hyviä kirjallisia ja suullisia viestintätaitoja. Edellytyksenä tehtävään on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä kokemusta laaja-alaisesta kehittämisestä ja toimintamallien uudistamisesta sekä osaamista työllisyyspalveluista.

Tehtävän palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan ja noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset 27.5.2022 klo 16.00 mennessä Kuntarekry-järjestelmän kautta. Postitse tai sähköpostitse toimitettuja hakemuksia ei huomioida. Kelpoisuuteen osoittavat todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä, eikä niitä liitetä hakemukseen.

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätiedot:
Sanna-Riitta Junnonen, hyvinvointipäällikkö, puh. 020 615 7429, sanna-riitta.junnonen@kouvola.fi
Hakemukset toimitetaan sähköisellä lomakkeella hakuilmoituksen kohdasta "Hae työpaikkaa" tai www.kouvola.fi/rekry.

Lisätietoja

Konsernipalvelut, Hyvinvointi ja elinvoima

Kouvola on aktiivisten ihmisten luonto- ja urheilukaupunki. Kouvolassa voit elää aktiivista ja laadukasta elämää hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Arki sujuu ja asumisen unelmiin löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja noin 81 000 asukkaan kaupungissa. Myös liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen ovat hyvät. Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Tervetuloa osaajien joukkoon!


Osoite: Torikatu 10, 45100 Kouvola
Kouvolan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat