Teatteri- ja tanssitaiteen suunnittelijaopettaja - Nokian kaupunki

Pirkan opisto on Nokialla, Pirkkalassa, Lempäälässä ja Vesilahdessa toimiva seudullinen kansalaisopisto. Haemme hyvähenkiseen ja motivoituneeseen joukkoomme teatteri- ja tanssitaiteen suunnittelijaopettajaa vakinaiseen työsuhteeseen 1.1.2022 alkaen.

Suunnittelijaopettajan tehtävä on taiteen perusopetuksen ja vapaan sivistystyön suunnittelussa, koordinoinnissa ja kehittämisessä. Suunnittelun painopiste on taiteen perusopetuksessa, jota teatterikoulussa järjestetään lapsille, nuorille ja aikuisille. Tanssikoulussa taiteen perusopetusta järjestetään vain lapsille ja nuorille. Vapaan sivistystyön puolella on teatteri- ja tanssiryhmiä lapsille, nuorille ja aikuisille.

Suunnittelijaopettajan opetustehtävät ovat sopimuksen mukaan teatteri- tai tanssitaiteissa joko lasten ja nuorten opetuksessa, aikuisten opetuksessa tai molemmissa.

Suunnittelijaopettaja suunnittelee vastuualueensa kokonaisuuden, rekrytoi, perehdyttää ja ohjaa tuntiopettajia, osallistuu koko opiston pedagogiseen kehittämiseen, opetussuunnitelmatyöhön sekä arviointiin ja vastaa osaltaan esitysten ja näytösten valmistelusta. Vuosityöaika on 1200 tuntia, johon sisältyy suunnittelua ja opetusta. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy OVTES:n liitteen F 12 mukaan.

Suunnittelijaopettajalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä opettajan pedagogisia opintoja. Taiteen perusopetuksesta ja kansalaisopisto-opetuksesta hankittu kokemus katsotaan eduksi. Arvostamme hakijan monipuolista esittävien taiteiden tuntemusta ja oman opetusalan osaamista, digitaalisten oppimisympäristöjen tuntemusta, tiimityötaitoja ja erilaisten pedagogisten menetelmien hallintaa. Opiston seutumaisen rakenteen vuoksi toivomme suunnittelijaopettajalta myös mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Hakuaika tehtävään päättyy 5.11.2021 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.pirkanopisto.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulutuspäällikkö Annina Ärölä, 040 133 4230 sekä annina.arola@nokiankaupunki.fi
Rehtori Matti Korolainen, 040 133 4210 sekä matti.korolainen@nokiankaupunki.fi (ei ajalla 18.-22.10.2021)

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Sivistyspalvelut, Opetustoimi, Pirkan opisto

Nokia on kasvava 34 000 asukkaan kaupunki vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaupungin vahva tahtotila on elinvoiman lisääminen, mm. kaupungin keskustan kehittämisen ja kolmenkulman yritysalueen rakentumisen myötä. Ovathan monien suomalaisten menestystarinoiden juuret jo täällä.

Pirkan opisto on Nokialla, Pirkkalassa, Lempäälässä ja Vesilahdessa toimiva seudullinen kansalaisopisto.


Osoite: Souranderintie 13, 37100 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat