Teatterinjohtaja Jyväskylän kaupunginteatteriin - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunginteatteri on Keski-Suomen suurin ammattiteatteri, jossa nähdään ensi-iltoja vuodessa yleensä kuudesta kahdeksaan. Omien esitystemme lisäksi tarjoamme yleisöllemme mielenkiintoisia vierailu- ja yhteistyöesityksiä. Teatterissamme käy vuosittain noin 60 000 katsojaa ja esityksiä kertyy vuodessa reilut 300. Teemme aktiivisesti yhteistyötä alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti. Haluamme olla eturivissä kehittämässä modernia ja ajassa elävää kaupunginteatteria.

Nyt haemme

TEATTERINJOHTAJAA

määräaikaiseen virkaan ajalle 1.1.2021 - 31.12.2025. Tämän lisäksi viran täyttämistä voidaan jatkaa kolmen vuoden erillisellä määräaikaisella optiolla 31.12.2028 saakka.

Teatterinjohtaja johtaa kaupunginteatteria, vastaa ohjelmiston suunnittelusta ja tavoitteiden saavuttamisesta. Olet osa kulttuuri- ja liikuntapalveluiden johtoryhmää ja keskeisessä asemassa kehittämässä kaupungin kulttuuritarjontaa.

Teatterinjohtajan virkaan on koulutuksellisena kelpoisuusehtona tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi kelpoisuusehtona on riittävä kokemus ja näyttö vaativista ja itsenäisistä johtamistehtävistä. Virkaan valittavalta edellytetään monipuolista teatterialan tuntemusta, näyttöjä hyvistä henkilöstöjohtamisen taidoista, yhteistyökyvystä, innovatiivisesta ja taloudellisesti tuloksellisesta toimintatavasta, paineensietokyvystä sekä valmiuksia kansalliseen ja kansainväliseen suhdetoimintaan. Eduksi luetaan kokemus ammattiteatterin johtamisesta.

Palvelussuhteesi alussa tukenasi on kaupungin uusien esimiesten perehdyttämisohjelma.

Palkkaus ja muut virkasuhteen ehdot perustuvat kunnalliseen yleiseen virka- ja työehtosopimukseen (KVTES).

Virka on määräaikainen. Virassa noudatetaan koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Toimialajohtaja Eino Leisimo ja henkilöstöjohtaja Arja Aroheinä, etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi (voit lähettää soittopyynnön sähköpostitse).

Jyväskylän kaupunginteatteri
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.