Teatteritaiteen ja liikunnan opettajia - Pudasjärven kaupunki

Pudasjärven kansalaisopisto etsii lukuvuodeksi 2020 - 2021 kahden eri alan tuntiopettajia:
- innokasta ja rohkeaa, eri taiteenaloja yhdistelevää teatteritaiteen (ilmaisutaidon) tuntiopettajaa lasten ja nuorten opetusryhmille sekä
- monenlaisten ryhmäliikuntakurssien tuntiopettajia eri kohderyhmille.
Opetusta syyskaudella on 10 viikkoa ja kevätkaudella 11 viikkoa.

Lasten ja nuorten teatteritaiteen (ilmaisutaidon) opetus ajoittuu arki-iltoihin ja/tai viikonloppuihin. Tuntiopettaja saa itse suunnitella ja toteuttaa mm. erityyppisiä yksin tai ryhmissä tehtäviä harjoituksia, pienoisnäytelmiä tai muita esityksiä. Opettajan pedagogisen osaamisen ja innostavan suhtautumisen ansiosta osallistujat voivat saada startin jopa pitkäaikaiselle harrastukselle.

Liikuntakurssien tuntiopettajia etsimme monenlaiseen ryhmäliikuntaan, esimerkiksi kuntosali-, jumppa- ja kahvakuulakursseille. Myös muuta ohjattua ryhmäliikuntaa voi järjestää eri kohderyhmille (lapset, nuoret, seniorit, perheryhmät). Opetusta annetaan arki-iltoina ja mahdollisuuksien mukaan viikonloppuina, ja myös etäohjaus on yksi vaihtoehto. Innokkaita ja aktiivisia liikkujia riittää - vain opettajia puuttuu!

Toiminnan ja kurssien suunnitteluun, toteutukseen, tiedottamiseen ym. järjestelyihin tuntiopettajat saavat oman alansa vastuuhenkilöiden tuen ja avun.

Tehtäviin valittavilta edellytetään alan koulutusta: teatteritaiteen ohjaaja (AMK) tai vastaava sekä liikuntatieteiden maisteri, liikunnanohjaaja (AMK) tai vastaava. Edellytämme tehtäviin valittavilta myös ammattimaista työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Teatteritaiteen tuntiopettajalta odotamme paitsi osaamista myös taitoa työskennellä erilaisten lasten ja nuorten parissa. Liikunnan tuntiopettajille katsomme eduksi monipuolisen kokemuksen vastaavassa tehtävässä, ja toivomme hakijoiden ilmoittavan hakemuksissaan, mitä liikuntaa he voivat opettaa.

Tuntiopettajien tehtäviin haetaan sähköisesti, ja hakemusten saapumisen jälkeen hakijat haastatellaan.

Tehtäviin valittujen tulee esittää alaikäisten lasten kanssa työskenteleviltä edellytettävä rikostaustaote (504/2002).

Mikäli kiinnostuit, täytä ja lähetä hakukaavake viipymättä - täällä hyvät työpaikat odottavat! Jos heräsi kysymyksiä, ota ihmeessä yhteyttä - kerromme mielellämme tarkempia tietoja.

Lisätietoja

http://www.pudasjarvi.fi/kansalaisopisto
http://www.facebook.com/pudasjarvenkansalaisopisto

Tutustu työnantajaan

Teatteritaide: taito- ja taideaineiden vastuuopettaja Vuokko Nyman, 050 - 4096 653, vuokko.nyman@pudasjarvi.fi
Liikuntakurssit: liikunnan ym. opetuksen vastuuhenkilö Eeva Harju, 050 - 4628 924, eeva.harju@pudasjarvi.fi

Pudasjärven kaupunki, Hyvinvointi- ja sivistystoiminta
Osoite: PL 10, Karhukunnaantie 6, 93101 Pudasjärvi

Pudasjärven kansalaisopisto on vapaan sivistystyön lakiin perustuva kaikkien kansalaisten opisto, jossa toiminnan lähtökohtana on yleissivistävä, omaehtoinen sekä helposti saavutettava opetustarjonta. Toiminnan tavoitteena on tarjota yhteistyöllä ja ammattitaidolla tasokasta, tasa-arvoista, kilpailukykyistä ja kohtuuhintaista opetusta eri puolilla kaupunkia.

Opistossa opiskelee vuosittain yli 2 500 opiskelijaa eli lähes kolmasosa pudasjärvisistä. Kursseja järjestetään n. 350 / vuosi. Tuntiopettajia on yli 60, ja rehtorina toimii opetus- ja sivistysjohtaja.

Pudasjärven kansalaisopistossa opetus on laadukasta, työyhteisön yhteishenki hyvä ja ilmapiiri kehittämismyönteinen.