Tehostemestari kaupunginteatteriin - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunginteatteri on Keski-Suomen suurin ammattiteatteri, jossa nähdään ensi-iltoja vuodessa kuudesta kahdeksaan. Omien esitystemme lisäksi tarjoamme yleisöllemme mielenkiintoisia vierailu- ja yhteistyöesityksiä. Teatterissamme käy vuosittain noin 60 000 katsojaa ja esityksiä kertyy vuodessa reilut 300. Teemme aktiivisesti yhteistyötä alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti. Haluamme olla eturivissä kehittämässä modernia ja ajassa elävää kaupunginteatteria.

Nyt haemme

TEHOSTEMESTARIA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 3.8.2020 alkaen.

Tehostemestari osallistuu äänimaailman suunnitteluun yhdessä ohjaajan, kapellimestarin ja muun työryhmän kanssa. Tehostemestari vastaa äänimaailman esitysajosta harjoituksissa ja esityksissä. Tehostemestari vastaa yhdessä toisen tehostemestarin kanssa äänikaluston kunnosta ja suunnittelee huollot ja korjaukset. Työpäivä on kaksiosainen (10-14 ja 18-22) ja kuusi päivää viikossa (ma-la).

Tehtävässä edellytetään alalle soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai useamman vuoden työkokemusta teatterialalta erityisesti äänisuunnittelusta.
Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta, kehittävää työotetta, paineensietokykyä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvoja tietotekniikan taitoja. Suomen kielen lisäksi tehtävässä tarvitaan hyvää englannin kielen hallintaa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Teatterialan TES:n mukaisesti.

Tehtävä alkaa 3.8.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi
http://www.jyvaskyla.fi/kaupunginteatteri

Tutustu työnantajaan

Käyttöpäällikkö Tuukka Toijanniemi, P. 014 266 4921 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupunginteatteri
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 143 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!