Tehostetun oppilaanohjauksen koordinaattori - Kotkan kaupunki

Kotkan opetustoimessa on haettavana määräajaksi 1.11.2021 - 31.12.2022 oppilaanohjauksen alueellinen koordinaattori.

Tehtäviisi kuuluu tehostetun oppilaanohjauksen kehittäminen perusopetuksen jälkeisen nivelvaiheen erityispiirteitä painottaen, alueellisen ja eri toimijoiden välisen yhteistyön sekä työelämäyhteistyön kehittäminen ja organisointi sekä oppilaaohjaajien kouluttautumisen koordinointi. Tehostetun oppilaanohjauksen koordinaattorina olet osa verkostoyhteisöä ja pääset kehittämään yhteistyötä Kymenlaakson alueella kuntien ja eri toimijoiden kanssa. Työpanoksesi satoa korjaavat kaupungit Kotka, Kouvola, Hamina sekä Pyhtään ja Virolahden kunnat.

Edellytämme sinulta vahvaa itsenäistä työotetta, aloitteellisuutta, kykyä etsiä ja tuottaa tietoa sekä hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Hakijalle katsotaan eduksi oppilaanohjauksen ja suomalaisen koulutuskentän monipuolinen tuntemus sekä työkokemus oppilaanohjaajan tai opinto-ohjaajan tehtävistä. Kelpoisuusvaatimuksena on perusopetuksen oppilaanohjaajan kelpoisuus.

Tehtävä täytetään 1.11.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palkkaus on KVTES:n mukainen, tehtäväkohtainen palkka 3.860,29 €/kk. Työaika on KVTES: n mukainen toimistotyöaika.

Määräaikaisuuden peruste on valtion erityisavustuksen ja hankkeen päättyminen 31.12.2022.

Työsuhteessa sovelletaan neljän (4) kuukauden pituista koeaikaa. Tehtävään valitun edellytetään ennen valinnan vahvistamista toimittavan työnantajalle tehtävän hoidon terveydellisiä edellytyksiä koskevat tiedot.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA. Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat opetustoimenjohtaja Jukka Tanska, puh. 0400 371 396 ja yleisopetuksen suunnittelija Reijo Oksala, puh. 040 643 3207. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@kotka.fi.

Lisätietoja

Kotkan kaupunki, Opetustoimen vastuualue

Kotkan kaupungin yleissivistävään koulutukseen kuuluu 16 peruskoulua, kaksi lukiota ja aikuislukio. Opetustoimen tavoitteena on kehittää oppivaa, osaavaa, sivistynyttä ja hyvinvoivaa Kotkaa. Kaupunkimme on aktiivisesti mukana myös valtakunnallisessa kehittämistyössä.

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.


Osoite: Laivurinkatu 4, 48100 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat