Skip to main content
test
Tekniikan alojen ammatillinen ohjaaja - SASKY koulutuskuntayhtymä

Tekniikan alojen ammatillinen ohjaaja
SASKY koulutuskuntayhtymä, Vammalan ammattikoulu
Sastamala

Sasky koulutuskuntayhtymän Sastamalan oppilaitoksia ovat Vammalan ammattikoulu, Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitos ja Karkun kotitalous - ja sosiaalialan oppilaitos. Sastamalan oppilaitoksissa opiskelee 750 ammatillista opiskelijaa.

Haemme tekniikan alojen ammatillista ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 9.1.-31.12.2023. Työskentelypaikkakunta on Sastamala.

Ammatillisen ohjaajan tehtävänä on toimia ensisijaisesti tekniikan opiskelijoiden ohjaajana. Ammattitaitovaatimuksena on ammatillinen perustutkinto. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Lisäksi arvostamme ammatillisen koulutuksen tuntemusta sekä kokemusta ohjaamistyöstä.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kvtes:n mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Hakuaika on 17.11 - 4.12.2022, jonka jälkeen toimitettuja hakemuksia ei voida ottaa huomioon tehtävää täytettäessä.
Hakemukset pyydetään tekemään 4.12.2022 klo 23:00 mennessä sähköisellä lomakkeella Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa: koulutuspäällikkö Kari Kuurila, p. 040 1849768, kari.kuurila@sasky.fi.

Lisätietoja

https://sasky.fi/oppilaitokset/vammalan-ammattikoulu/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa: koulutuspäällikkö Kari Kuurila, p. 040 1849768, kari.kuurila@sasky.fi

Lisätietoja

SASKY koulutuskuntayhtymä, Sastamalan oppilaitokset

SASKY koulutuskuntayhtymä on ammatillista koulutusta ja yleissivistävää koulutusta järjestävä kuntayhtymä, joka toimii pääasiassa 13 jäsenkuntansa alueella Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Henkilöstöä kuntayhtymän palveluksessa on noin 550.


Osoite: Ratakatu 36, 38210 Sastamala

Sinulle suositellut työpaikat