Skip to main content
test

Etsimme Kainuun ammattiopiston Kuusamon toimipaikkaan reipasta ja oma-aloitteista ammatillista ohjaajaa. Tekniikan alan ohjaaja toimii ajalla 1.8.2022-30.6.2023 pääasiassa auto- ja logistiikka-alalla.

Tehtävään kuuluu tekniikan alojen opiskelijoiden ohjaaminen ja avustaminen erilaisissa oppimisympäristöissä. Ohjaaminen on opiskelijan henkilökohtaisen tuen ja ohjauksen antamista sekä opiskelijaryhmien ohjaamista. Ammatillisen ohjaajan työ on sekä itsenäistä ohjaustyötä että tiimityötä ammatillisten opettajien ja muiden ohjaajien kanssa. Lisäksi ammatillisella ohjaajalla voi olla oppimisympäristöjen ylläpitoon liittyviä tehtäviä.

Kainuun ammattiopistossa opetus- ja ohjaustyö suunnitellaan ja toteutetaan opettajien ja ohjaajien yhteistyönä, joten arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä joustavuutta, kehittämismyönteistä työotetta ja innostusta käyttää monipuolisia ohjausmenetelmiä yhteistyössä tiimin ja työelämän kanssa. Hakijan eduksi katsomme kokemuksen erilaisista ohjaustehtävistä.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa vähintään toisen asteen koulutusta auto- tai logistiikka-alalta sekä käytännön ammattitaitoa tekniikan aloilta.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote sekä huumausainetestin tulos. Tehtävän täytössä noudatetaan 5 kk:n koeaikaa.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti www.kuntarekry.fi kautta. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteella Kajaanin kaupunki, Kirjaamo, PL 133, 87101 Kajaani, kuoreen merkintä "tekniikan alojen ammatinohjaaja Kuusamo". Hakuaika päättyy 31.5.2022 klo 15.00.

Tehtävän täyttämisessä otetaan ensisijaisesti huomioon Kajaanin kaupungin lomautusuhan alla olevat työntekijät, lomautettavat ja työnteon keskeytyksen alaiset henkilöt, mikäli he täyttävät tehtävän kelpoisuusehdot.

Lisätietoja

http://www.kao.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pesonen Jaana koulutuspäällikkö, 044 497 5019, jaana.pesonen@kao.fi

Lisätietoja

Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitos

Kuusamo on aktiivinen ja vetovoimainen luontokaupunki. Se on kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus Koillismaalla.

Kajaanin kaupungin ylläpitämä koulutusliikelaitos vastaa ammatillisesta koulutuksesta Kainuussa ja Kuusamossa sekä lukiokoulutuksesta Kajaanissa. Kainuun ammattiopistolla on toimintaa Uudellamaalla ja ajoittain myös muualla. Koulutusliikelaitoksessa opiskelee ammatillisessa koulutuksessa vuosittain noin 3000 nuorta ja aikuista ja Kajaanin lukiossa 600 nuorta. Työntekijöitä on yli 300 henkilöä. Kuusamon toimipaikassa opiskelee vuosittain yli 400 nuorta ja aikuista. Työntekijöitä on liki 40 henkilöä.


Osoite: Apajatie 1, 93600 Kuusamo

Sinulle suositellut työpaikat