test

Tekninen asiantuntija, Lahti

Hakuaika päättyy  4.12.2023 23:59

Tavoitteemme on olla alan paras julkinen työpaikka ja etsimme nyt hyvinvoinnintekijöitä mukaan tälle haastavalle, mutta palkitsevalle matkalle.

Haemme teknistä asiantuntijaa (LVIA) vakituiseen työsuhteeseen Päijät-Hämeen hyvinvointialueelle. Toimipisteemme sijaitsee Päijät-Hämeen keskussairaalassa Lahdessa.

Päijät-Hämeen hyvinvointialueella on laaja toimitiloja koskeva rakennusohjelma vuosille 2024-2030. Tulet työskentelemään kunnossapitopalvelut yksikössä. Yksikkömme vastaa keskussairaalan sekä pelastuslaitoksien kiinteistöjen ylläpidosta.

Työnkuvasi koostuu ylläpitotehtävien koordinoinnista ja palvelusopimuksien laadun seurannasta hyvinvointialueella omistamissamme kiinteistöissä sekä projektiluontoisista ylläpitotehtävistä osaamisesi mukaan. Tehtävän hoitaminen edellyttää sinulta yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta ja paineensietokykyä. Tukenasi on kunnossapidon ja rakennuttamisen muut asiantuntijat ja osaajat.

Me tarjoamme
- osaavat ja kannustavat työkaverit
- perehdytyksen työhön
- mahdollisuuden säännölliseen kouluttautumiseen
- perheystävällisen työpaikan (olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa)
- mahdollisuuden käyttää sairaan lapsen hoitopalvelua
- laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Päijät-Hämeen maakuntakeskus Lahti on lahes täydellinen kaupunki. Matka Helsingistä ja Lappeenrannasta taittuu junalla tunnissa. Autoilevana matkaa tehdään Hämeenlinnasta tunti, Mikkelistä puolitoista, Jyväskylästä ja Tampereelta kaksi. Lahti on lahtelaisten lisäksi tunnettu hiihdosta, räpistä ja Suomen toiseksi suurimmasta keskussairaalasta. Luonto on meille päijäthämäläisille tärkeä elementti ja sanotaankin, että jokaisella lahtelaisella on kaupunki etupihalla ja luonto takapihalla.

Hyppyrimäkien ja radiomastojen kaupungin kesäisenä olohuoneena toimii Sibeliustalon ja Vesijärven maisemoima satama-alue. Salpausselän harjumaisemista ja kulttuuritarjonnasta nautiskellaan ympärivuotisesti.

Edellytämme sinulta soveltuvaa ammattitutkintoa tai aikaisempaa vastaavaa tutkintoa sekä riittävää työkokemusta. Edellytämme aiempaa kokemuksen kiinteistöjen monipuolisista ylläpitotehtävistä talotekniikan parissa (LVIA).

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!


Lisätietoja

https://paijatha.fi/rekry

Tulosyksikköpäällikkö Isto Kuolimo
puh. 044 719 5484
isto.kuolimo@paijatha.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan