Tekninen assistentti, kaksi tehtävää - Oulun kaupunki

Oulun kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalveluiden tavoitteena on ympäristöystävällinen, toimiva ja viihtyisä Oulu. Työyhteisömme on innovatiivinen, yhteistyöhakuinen, kansallisesti ja kansainvälisesti verkostoitunut.

Haemme nyt kahta TEKNISTÄ ASSISTENTTIA vakinaiseen tehtävään kadut ja liikenne yksikköön.

Teet työtä Oulun kaupungin yleisten alueiden suunnittelua ja rakennuttamista palvelevien tehtävien parissa. Työhösi kuuluu esim. rakennushankkeiden ylläpito- ja valmistelutöitä. Hoidat myös arkistoinnin, rekisterien ylläpidon ja sähköisen palautejärjestelmän tehtäviä.

Kelpoisuusvaatimuksena on maanmittausalan perustutkinto, suunnitteluassistentin, assistentin tai muu tehtävän hyvää suorittamista tukeva vähintään perus-/ammattitutkinto (esim. merkonomi). Lisäksi edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja.

Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/10995/2021. Hakemukset on toimitettava 29.10.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat kaupungininsinööri Tapio Siikaluoma, p. 044 703 2114 ja suunnittelupäällikkö Sami Hietakangas, p. 044 703 2111 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, Katu- ja viherpalvelut

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.


Osoite: Solistinkatu 2, 90140 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat