Skip to main content
test

Liity hyvän piiriin ja tule tekniseksi avustajaksi Kangasalle. Kangasala on elinvoimainen, kasvava ja kehittyvä kaupunki Tampereen naapurissa. Kangasalla on hyvä olla, yrittää ja asua.

Teknisen avustajan työsuhde sijoittuu teknisen keskuksen rakentamisen palvelualueelle, talon suunnittelu ja rakentaminen palveluyksikköön osaksi kokenutta ammattilaisten joukkoa.

Teknisen avustajan tehtäviin kuuluu kiinteistötietojärjestelmän perustietojen ylläpito, sisäisten ja ulkoisten vuokrien hallinnoinnissa avustaminen, arkistointi ja tekninen dokumentointi, kaupungin kiinteistöihin liittyvien rakennuslupien ja viranomaisilmoituksien valmistelu, sekä verottajalle tehtävän kuukausittaisesta tiedonantovelvollisuudesta huolehtiminen rakennushankkeissa. Tehtäviin kuuluu lisäksi rakennuttamisen ja kunnossapidon avustustehtävät erityisesti olemassa olevien lähtötietojen hankkiminen ja asiapapereiden toimittaminen eri osapuolille.

Teknisen avustajan kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammattitutkinto, sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaitoja.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Kangasala kannustaa ja arvostaa työntekijöitään sekä tukee työssä kehittymistä aktiivisesti. Uudistamme ja kehitämme työtapojamme jatkuvasti paremmiksi. Meillä on aitoa tekemisen meininkiä.

Työhyvinvoinnin tukemiseksi meillä on käytössä hyvinvointietuus sekä hyvät työterveyshuoltopalvelut.

Hakemus pyydetään täyttämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi (tai www.kangasala.fi/avoimet-tyopaikat). Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rakennuttaja Timo Harra, p. 040 133 6842 tai etunimi.sukunimi@kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. #LiityHyvänPiiriin #TyöpäiväKangasalla


Osoite: Urheilutie 13, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka Kangasalan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Kangasalan kaupunki - Vastuullinen työnantaja Kangasalan kaupunki - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat