Tekninen avustaja - HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Haemme Teknologiaratkaisut-osastolle

TEKNISTÄ AVUSTAJAA

vuorotteluvapaan sijaiseksi ajalle 1.11.2021 - 30.4.2022.

Olet mukana tekemässä dokumentointia, joissa kuvataan HSL:n tarpeita joukkoliikenteen toteuttamisen eri alueilla. Tehtäviisi kuuluu myös avustaa kehittäjiä, jotka kehittävät systemaattisesti ja pitkäjänteisesti HSL:n eri palveluita tarvemäärittelyn ja kartoituksen pohjalta muodostettuun tiekarttaan nojautuen. Osallistut avustajana kehitysprojekteihin ja jatkuvaan kehittämiseen.

Mitä toivomme sinulta?

Tehtävä sopii niin vastavalmistuneelle kuin työelämässä jo kokemusta hankkineelle. Hyvän pohjan tehtävässä onnistumiseen tarjoaa esimerkiksi kokemus asiakaspalvelutehtävistä. Tärkeintä on, että olet motivoitunut tekemään monipuolisia tehtäviä joustavasti osana mukavaa työyhteisöämme. Menestyäksesi tehtävässä sinulta löytyy myös soveltuva koulutustausta (esim. palveluala tai tekninen ala), hyvät viestinnälliset ja IT-taidot, innostus oppia ja kehittyä sekä rutkasti palveluhenkistä asennetta. Hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito sekä englannin kielen perustaidot ovat tarpeen tehtävässä.

Työskentelet HSL:n Teknologiaratkaisut-osastolla, joka vastaa HSL:n tietojärjestelmien kehittämisestä ja ylläpidosta sekä tietohallinnosta. Kotipesäsi sijaitsee Projektit ryhmässä, jossa toimii kolme tiimiä Kehitystiimi, Ratkaisutiimi ja Projektipäällikkötiimi.

Teknisen avustajan on täytettävä vuorotteluvapaasijaisen ehdot.

Miten toimin?

Jos innostuit ja tunnistit itsesi etsimämme henkilön kuvauksesta, jätä hakemuksesi pian, niin katsotaan, sopisimmeko yhteen! Haku päättyy 20.10.2021, mutta käymme hakemuksia läpi ja sovimme haastatteluja jo hakuaikana - eli hakemus palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen kannattaa jättää heti.

Lisätietoja

https://ura.hsl.fi/#/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jos haluat jutella tehtävästä tarkemmin, ryhmäpäällikkö Vesa Suomalainen vastaa mielellään kysymyksiisi pe 15.10. klo 13.00-15.00, puh. 050 553 3790 tai sähköpostitse vesa.suomalainen@hsl.fi. etunimi.sukunimi@hsl.fi.

Lisätietoja

HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Me HSL:llä kannatamme joukkoliikennettä. Kestävä liikkuminen, sujuva arki ja maailman toimivin kaupunkiseutu eivät tapahdu itsestään. Ne lepäävät tekijöidensä harteilla. Meillä työskentelet noin 400 joukkoliikenteen ammattilaisen joukkueessa, jossa jokainen on avainpelaaja.

Hyvää kehitystyötä ja suunnittelua täydentää reipas asenteemme. Se vie meitä eteenpäin myös niissä tilanteissa, joita on vaikea ennakoida. Meillä pääset luomaan hyvää asiakaskokemusta arjen joka käänteessä.

Hyppää kyytiin - parhaat matkat tehdään yhdessä! Voit tutustua meihin lisää osoitteessa https://www.hsl.fi.


Osoite: Opastinsilta 6 A, 00520 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat