test
Tekninen avustaja, määräaikainen - Nokian kaupunki

Nokian kaupungin tilapalveluissa on haettavana 31.1.2022 klo 12.00 mennessä määräaikainen teknisen avustajan toimi.

Haemme Nokian kaupungin konsernipalveluihin kuuluvaan tilapalveluiden kiinteistöhallintoon määräaikaista teknistä avustajaa noin puolentoista vuoden ajaksi. Työn menestyksellinen hoitaminen vaatii oma-aloitteellisuutta sekä jämäkkää asennetta työn tekoon.

Toimenkuvaan kuuluu kiinteistötietojärjestelmän käyttöönottoon ja ylläpitämiseen liittyviä tehtäviä, huoltokirjojen laatimista ja teknisten dokumenttien tallentamista sekä kiinteistötietojen ja dokumenttien keräämistä hyvinvointialueelle siirtyvistä kiinteistöistä.

Kelpoisuusehtona toimeen on soveltuva tekninen koulutus esim. talo- tai rakennustekniikka, kiinteistöjohtaminen, tekninen suunnittelu. Tehtävä edellyttää hyviä atk-taitoja ja CAD-osaamista.

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen kiinteistötieto- ja huoltokirjaohjelmistojen parissa työskentelystä sekä huoltokirjakoordinaattorina toimimisesta.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Työaika on 36,25 h/viikko. Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus (Suomen Terveystalo, työterveys) terveydentilastaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti 31.1.2022 klo 12.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen isännöitsijä Juha Majalahti 040 779 9194 ja tilapalvelujohtaja Kirsi Maijala 040 592 7825.

Lisätietoja

Tilapalvelut

Nokia on kasvava, yli 33 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuusperimä. www.nokiankaupunki.fi


Osoite: Harjukatu 23, 37100 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat