Skip to main content
test
Tekninen harjoittelija / Kiinteistötoimi, kesätyö - Tampereen kaupunki

Kiinteistötoimi yksikkö hallinnoi kaupungin maaomaisuutta ja luonnonvaroja. Kiinteistötoimi laatii maankäyttöön liittyvä sopimuksia ja valmistelee sekä toteuttaa Tampereen kaupungin maapolitiikkaa.

Haemme teknistä harjoittelijaa kiinteistötoimeen ajalle 2.5.2023 - 29.9.2023!

Tehtävänäsi on konvertoida (siirtää) StellaMap-ympäristössä olevat vuokra-alueet uuteen tietokantaan ja tarkastaa yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa aineiston laatu. Tehtävässä käytetään QGIS-ohjelmistoa, jolla tallennetaan vuokra-alueita PostGreSQL/PostGIS-tietokantaan. Toivomme, että omaat systemaattisen työskentelytavan, hyvät tiimityöskentelytaidot sekä kyvyn kommunikoida aihealueesta suomen kielellä.

Meillä pääset tekemään käytännössä huippuammattilaisten avulla kaikkea sitä, mitä opinnoissa on käsitelty teoriassa. Työsi tueksi saat tiimin, jonka rinnalla kerrytät arvokasta työkokemusta. Meille perehdytys on tärkeää ja huolehdimme työn sujuvasta aloituksesta perehdytyssuunnitelman mukaisesti.

Edellytämme vähintään kolmen vuoden opintoja soveltuvasta koulutusohjelmasta esim. geoinformatiikka sekä riittävää paikkatieto-ohjelmistojen ja paikkatietokantojen osaamista. Tehtävässä käytetään QGIS-ohjelmistoa, jolla tallennetaan vuokra-alueita PostGreSQL/PostGIS-tietokantaan. Myös kokemus muista paikkatieto-ohjelmistoista antaa pohjan osaamiselle.

Eduksi katsotaan kyky dokumentoida laadukkaasti työtä ja sen edetessä havaittuja asioita. On eduksi ymmärtää kunnan kiinteistöjen muodostusta, maaomaisuuden hallintaa ja maanvuokrauksen prosesseja sekä niitä sisältävää kuntarekisteriä (Tampereella Facta). Lisäksi eduksi luetaan FME-ohjelmiston osaaminen.

Lisätietoja tehtävästä antaa maankäyttöpäällikkö Heli Toukoniemi, heli.toukoniemi@tampere.fi, puh. 040 806 4007.

Hakuaika päättyy 19.2.2023.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Näetkö itsesi jo osana meitä? Tervetuloa Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/kesatyot

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

maankäyttöpäällikkö Heli Toukoniemi, heli.toukoniemi@tampere.fi, puh. 040 806 4007

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Kiinteistötoimi

Tampere on Suomen vetovoimaisin kaupunki, joka on tunnettu rohkeista teoistaan ja yhdessä tekemisestä. Rakennamme Tampereen kaupunkia noin 8 500 huippuammattilaisen Tampereen tekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi. Meillä on hyvä ja eteenpäin katsova tekemisen meininki, Tampereen rento asenne. Tule osaksi tätä moniammatillista ja asiantuntevaa joukkoa!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat