Tekninen johtaja - Liperin kunta

Teknisenä johtajana vastaat Liperin kunnan elinympäristöpalveluiden kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja kehittämisestä. Palvelualueen tehtäväalueita ovat hallinto, kunnan kiinteistöt, rakentaminen ja ympäristö, ruokapalvelut, vesihuolto sekä liikenne ja yleiset alueet. Toimit elinympäristöpalveluiden palvelualuejohtajana, lautakunnan ja lupajaoksen esittelijänä sekä kunnan johtoryhmän jäsenenä.

Edellytämme virkaan soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa teknisen alan koulutusta, teknisen toimialan tuntemusta sekä soveltuvaa alan kokemusta. Arvostamme kunnallisalan tuntemusta, kokemusta johtamisesta sekä osaamista rakennus- ja investointihankkeiden toteutuksessa. Liperi on elinvoimainen ja uudistuva kunta, jossa on käynnistymässä ylä- ja alakoulun rakentaminen. Lisäksi kunnassa on valmistelussa useita kaavoitushankkeita.

Olet yhteistyö- ja neuvottelutaitoinen ja sinulla on kokemusta talous-, sopimus- ja hankinta-asioista sekä henkilöstöjohtamisesta. Olet valmis kehittämään elinympäristöpalveluita, kunnan elinvoimaisuutta ja kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kuntien teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Virka täytetään aluksi määräaikaisena 1.3.2020 - 1.9.2020 nykyisen viranhaltijan siirtyessä toisen kunnan palvelukseen koeajalle. Määräaikaiseen virkaan valitulle henkilölle palveluaika luetaan koeajaksi vakinaiseen virkaan.

Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta torstaihin 27.2.2020 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.liperi.fi

Tutustu työnantajaan

kunnanjohtaja
Hannele Mikkanen
puh. 0400 139 989.

Liperin kunta
Osoite: Varolantie 3, 83100 Liperi

Liperi on kolmen taajaman ja 12 450 asukkaan kaunis ja elinvoimainen kunta Joensuun kupeessa Pohjois-Karjalassa. Liperin kunnan palveluksessa on noin 500 eri alojen ammattilaista. Meille jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme henkilökunnan työhyvinvointiin ja koulutusmahdollisuuksiin tarjoamalla hyvän mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Tule osaavaan joukkoomme, tervetuloa Liperiin!