Savon villi länsi ja Rautalampi kutsuu - nyt lassotaan uutta teknistä johtajaa !
Rautalampi on noin 3200 asukkaan kansallispuistopitäjä keskellä kauneinta Suomea, Pohjois-Savon ja Keski-Suomen maakuntarajalla. Rautalammilla on huippu meininki, mukavat ihmiset ja valoisa tulevaisuus tarjolla juuri Sinulle. Kuuluisa yhteisöllisyys näyttäytyy täällä kaikessa tekemisessä. Kaiken tämän lisäksi meillä on tarjolla maan mainioimmat työkaverit ja ihan parhaat yhteistyöverkostot. Täällä puhalletaan yhteiseen hiileen ja täältä noustaan aina uusiin maailman valloituksiin.
Tekninen johtaja vastaa teknisen osaston johtamisesta sekä toiminnan kehittämisestä. Lisäksi vastaat kunnan investointien suunnittelusta ja toteutuksesta. Tekninen johtaja toimii teknisen lautakunnan esittelijänä ja työskentelee kunnanjohtajan alaisuudessa osana kunnan johtoryhmää.

Viran kelpoisuusehtona on teknisen alan ylempi korkeakoulututkinto tai insinöörin tutkinto, minkä lisäksi edellytämme talonrakennusalan tai maankäyttöalan tai ympäristö- ja vesirakennusalan koulutusta ja työkokemusta. Tekniseltä johtajalta edellytämme kokemusta esimies- ja johtotehtävistä sekä kunnallistalouden osaamista. Eduksi luemme kunnallishallinnon lainsäädännön tuntemuksen, hankintaosaamisen ja kuntalaisten elinvoimaa lisäävän työotteen.

Meillä pääset vaikuttamaan asioihin ja saat olla oma itsesi. Toivomme vain, että olet vuorovaikutteinen ja innovatiivinen henkilö, joka pyrkii kehittämään osastoa yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Tunnistat itsessäsi asiakaspalveluhenkisyyden ja pieni pilke silmä kulmassa ei ole sinulle vierasta. Yhteistyö eri sidosryhmien ja johtoryhmän kanssa on osa työnkuvaasi. Osaat pitää jämäkästi ohjaimet käsissäsi vaikka tehtävää on paljon. Meillä pääset vaikuttamaan siihen miltä tulevaisuuden Rautalampi näyttää ja täällä jätät myös oman kädenjälkesi osaksi kuntamme tulevaa kehitystä.

Hae osaksi huipputiimiä - tervetuloa Rautalammille
Tutustu tulevaan työpaikkaasi www. rautalampi.fi

Lisätietoja

http://www.rautalampi.fi
http://www.rautalampi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kunnanjohtaja Anu Sepponen 040 840 5088
hallintojohtaja Merja Koivula-Laukka 040 548 3854

Lisätietoja

Tekninen osasto

Rautalampi on noin 3200 asukkaan kansallispuistopitäjä keskellä kauneinta Suomea, Pohjois-Savon ja Keski-Suomen maakuntarajalla. Rautalammilla on huippu meininki, mukavat ihmiset ja valoisa tulevaisuus tarjolla juuri Sinulle.


Osoite: Kuopiontie 11, 77700 Rautalampi

Sinulle suositellut työpaikat