Tekninen johtaja - Haapajärven kaupunki

Haapajärven kaupunki hakee

TEKNISTÄ JOHTAJAA

Odotamme tekniseltä johtajalta aktiivista ja innostunutta työotetta toimialan, kaupunkikuvan sekä asiakaslähtöisten palvelujen kehittämiseen. Kaupungin tavoitteena on lisätä paikkakunnan vetovoimaa hyvien palvelujen sekä viihtyisän ja turvallisen asuin- ja elinympäristön jatkuvalla uudistamisella.
Tekninen johtaja vastaa laaja-alaisen toimialan johtamisesta, taloudesta, kehittämisestä ja valvonnasta. Teknisissä palveluissa työskentelee lähes 70 ammattilaista eri alojen tehtävissä. Tekninen johtaja toimii myös teknisen lautakunnan esittelijänä, kaupungin johtoryhmän jäsenenä sekä maankäyttö- ja rakennuslain mukaisena kaavoittajana.
Viran kelpoisuusehtona on soveltuva rakennus-, talo- tai yhdyskuntatekniikan alan korkeakoulututkinto. Edellytämme myös toimialan työkokemusta sekä kokemusta johtamis- ja esimiestehtävistä. Suunnittelu- ja rakennuttajaosaamisen katsomme eduksi.
Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kuntien teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Hakija voi myös esittää palkkatoivomuksen.
Hakemukset liitteineen tulee toimittaa 30.9.2021 klo 15.00 mennessä Kuntarekry.fi -palvelun kautta. Hakuprosessissa voidaan käyttää ulkopuolista henkilöarviointia.
Lisätietoja:
www.haapajarvi.fi
www.visithaapajarvi.fi

Lisätietoja

https://www.haapajarvi.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kaupunginjohtaja Juha Uusivirta, p. 044-4456113, juha.uusivirta@haapajarvi.fi
Tekninen johtaja Vesa Savolainen, p. 044-4456146, vesa.savolainen@haapajarvi.fi

Lisätietoja

Haapajärven kaupunki

Suomen Virallinen Teekaupunki, Haapajärvi, on paljon muutakin! Juuri sopivan kokoinen kaupunkimme tarjoaa turvallisen ja yhteisöllisen elinympäristön, toimivat palvelut ja erinomaiset harrastusmahdollisuudet. Tee Oikein - tule meille töihin!


Osoite: Kirkkokatu 2, 85800 Haapajärvi

Sinulle suositellut työpaikat