Skip to main content
test

Karijoki on yritteliäs ja elinvoimainen 1.200 asukkaan kunta eteläisellä Etelä-Pohjanmaalla keskellä vähän kaikkea. Maakuntakeskuksista Seinäjoelta, Vaasasta ja Porista on lyhyt, vain reilun tunnin matka maaseudun sykkeeseen Karijoelle. Karijoen kunta jatkaa teknisen johtajan viran hakuaikaa 26.8.2022 klo 15:00 saakka. Viran aikaisemmat hakijat otetaan huomioon ilman uutta hakemusta.

Oletko sinä etsimämme

TEKNINEN JOHTAJA

Teknisenä johtajana
- toimit teknisten palvelujen osastopäällikkönä vastaten monipuolisen toimialan johtamisesta, taloudesta ja kehittämisestä
- toimit teknisen lautakunnan esittelijänä, kunnan valmiusasioista vastaavana viranhaltijana sekä Karijoen Lämpö Oy:n toimitusjohtajana
- vastaat maankäytön suunnittelusta yhdessä kunnanjohtajan kanssa.

Sinulla on
- rakennus- /yhdyskuntatekninen korkeakoulututkinto (yliopisto, ammattikorkeakoulu tai ammatillisen korkea-asteen tutkinto)
- ainakin muutaman vuoden kokemus kunnallisteknisen toimialan tehtävistä
- hyvä suomen kielen taito
- ajokortti ja oma auto käytettävissä.
Eduksi katsomme kokemuksen kunnallisesta hallinnosta, julkisista hankinnoista sekä esimies- ja johtamistyöstä.

Tarjoamme sinulle
- vakituisen viran yhteisöllisessä pienessä kunnassa
- paikan kuntamme johtoryhmässä
- työn, jota voit itse kehittää
- vuodeksi 50 % alennuksen asuntosi vuokrasta muutaessasi Karijoelle
- kunnan kuntosalin käyttöoikeuden
- huumorintajuisen ja mukavan työyhteisön.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kuntien teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Hakija voi myös esittää palkkatoivomuksen. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Jätä hakemuksesi perjantaihin 26.8.2022 klo 15:00 mennessä Kuntarekry.fi. Viran aikaisemmat hakijat otetaan huomioon ilman uutta hakemusta. Valinnassa saatetaan käyttää soveltuvuustestejä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Marko Keski-Sikkilä, 050 449 7969

Lisätietoja

Karijoen kunta

Karijoki on yritteliäs ja elinvoimainen 1.200 asukkaan kunta eteläisellä Etelä-Pohjanmaalla keskellä vähän kaikkea. Maakuntakeskuksista Seinäjoelta, Vaasasta ja Porista on lyhyt, vain reilun tunnin matka maaseudun sykkeeseen Karijoelle.


Osoite: Kristiinantie 3, 64350 Karijoki

Sinulle suositellut työpaikat