Skip to main content
test
Tekninen johtaja - Lapuan kaupunki

Lapuan kaupunki hakee toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen

TEKNISTÄ JOHTAJAA

Tekninen johtaja vastaa teknisen keskuksen toiminnasta, taloudesta sekä kokonaisvaltaisesta kehittämisestä ja johtamisesta. Tekninen johtaja toimii teknisen lautakunnan esittelijänä ja kuuluu kaupungin johtoryhmään.

Viran kelpoisuusehtona on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Eduksi katsomme kyvyn johtaa, organisoida ja kehittää toimintaa sekä osaamisen kunnallisista prosesseista. Arvostamme hyviä vuorovaikutus-, viestintä- ja esimiestaitoja sekä paineensietokykyä. Mahdollinen erityisosaaminen tekniseltä toimialalta katsotaan eduksi.

Virka on täytettävissä 1.10.2022 tai sopimuksen mukaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virkaa hakevien voidaan edellyttää osallistuvan soveltuvuustesteihin.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät soveltuvin osin KVTES:n mukaisesti. Palkkaus määräytyy kokonaispalkkana. Hakija voi esittää palkkatoiveen.

Viran hakuaika päättyy 31.8.2022 klo 12. Hakemukset tulee lähettää sähköisesti www.kuntarekry.fi
Lisätietoja tehtävästä antaa kaupunginjohtaja Satu Kankare p. 044 438 4000.

Lisätietoja

http://www.lapua.fi
http://www.facebook.com/lapuankaupunki/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kj Satu Kankare p. 044 438 4000

Lisätietoja

Lapuan kaupunki

Lapua on lähes 15.000 asukkaan elinvoimainen ja hyvinvointia edistävä kaupunki Etelä-Pohjanmaalla. Lapuan kaupungilla työskentelee noin tuhat työntekijää, joista teknisessä keskuksessa työskentelee noin 160 henkilöä. Työskentelyilmapiirimme on kannustava ja innostava.


Osoite: Valtuustontie 8, 62100 Lapua

Sinulle suositellut työpaikat