Skip to main content
test
Tekninen johtaja - Närpiön kaupunki

Närpiön kaupunki julistaa haettavaksi teknisen johtajan viran.

Tekninen johtaja toimii tekniikan ja yhdyskuntarakentamisen osaston johtajana antaen henkilöstölle vastuuta ja tukea. Osaston vastuulle kuuluvat yleistekninen toiminta, rakennukset, liikenneväylät, liikuntapaikat ja viheralueet, rakennusvalvonta, hankinnat, ruoka- ja siivouspalvelut sekä mittaus ja kaavoitus. Teknisellä johtajalla on kokonaisvastuu rakennus- ja kunnostushankkeista, ja hän tekee yhteistyötä kaupungin konserniyhtiöiden kanssa. Tekninen johtaja toimii teknisen lautakunnan valmistelijana, on kaupungin johtoryhmän jäsen ja kuuluu kaupungin kehittämisen avainhenkilöihin.

Kelpoisuusvaatimukset ja ansiot:
- Soveltuva korkeakoulututkinto tai vastaava teknisen alan koulutus, rakennusalan osaaminen luetaan ansioksi
- Erittäin hyvät johtamistaidot
- Hyvä organisointikyky ja hallinnollinen kokemus
- Ruotsin ja suomen kielen hyvä ymmärtämisen taito, suullinen taito ja kirjallinen taito. Muu kielitaito voidaan lukea ansioksi
- Teknisen alan lainsäädännön ja juridiikan tuntemus luetaan ansioksi

Hakijalta edellytämme:
- Erinomaista kykyä tehdä yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa ja arvostusta erilaisia taitoja ja osaamista kohtaan
- Osallistavaa, selkeää ja asiallista johtamistyyliä
- Hyvää kykyä priorisoida ja nähdä mahdollisuuksia
- Hyviä viestinnällisiä taitoja suhteessa eri kohderyhmiin

Vastineeksi tarjoamme monipuolisen työn osana yhteisöä, jota leimaa työn ilo ja aito sitoutuminen.

Haastattelut pidetään pääasiassa 12.10, tarvittaessa myös 13.10.

Teknisen johtajan virka on toistaiseksi voimassa oleva. Työn aloitus sopimuksen mukaan, kuitenkin mieluiten mahdollisimman pian. KVTES:n mukainen palkkaus. Työsuhteessa sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Hakijoiden edellytetään todistavan hakukelpoisuutensa virkaa hakiessaan. Tämä tehdään liittämällä hakemukseen sähköiset kopiot tutkintotodistuksista ja mahdollisista muista todistuksista. Puutteellisia hakemuksia ei huomioida. Valitun on ennen työn aloittamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kaupunginjohtaja Mikaela Björklund (040-7091655), ti 26.9. klo 15:00-16.30, to 28.9 klo 15:00-16.30 tai ma 2.10 klo 13:00-14.30

Lisätietoja

Närpes stad, Tekniska avdelningen

Närpiön kaupungin toimintaan kuuluvat varhaiskasvatus, koulutus, kulttuuri, vapaa-aika, hyvinvoinnin edistäminen, teknisen toimialan palvelut ja kunnallishallinto. Kaksikielisen kaupungin hallintokieli on ruotsi. Närpiön kaupunki on savuton työpaikka. Närpiön puutarhakaupungissa yhdistyvät kaunis luonto meren äärellä, hyvät palvelut sekä monipuolinen elinkeinoelämä. Yrittäjyys on Närpiössä elämäntapa ja innostavassa ilmapiirissä usko oman kaupungin elinvoimaisuuteen myös tulevaisuudessa on luja. Närpiön kaupunki on avoin ja vastaanottavainen - tule viihtymään kanssamme!


Osoite: Kirkkotie 2, 64200 Närpes

Sinulle suositellut työpaikat