Skip to main content
test

Asikkalan kunta etsii teknistä johtajaa

Nykyinen tekninen johtajamme siirtyy eläkepäivien viettoon 1.1.2023 alkaen, joten vastuullinen tehtävä mahtavassa työporukassa odottaa nyt uutta tekijää. Virkaan valittava aloittaa perehtymisen tehtävään määräaikaisessa työsuhteessa, josta siirtyy teknisen johtajan virkaan sen vapautuessa tammikuussa 2023. Toivomme perehdytysjakson aloitusta mahdollisimman pian eli olet tervetullut joukkoomme vaikkapa jo heinäkuussa!

Vastuullesi kuuluu kunnan teknisten palveluiden johtaminen ja kehittäminen. Teknisten palvelujen tehtävänä on mm. tuottaa ja ylläpitää turvallisia ja viihtyisiä yhdyskuntateknisiä palveluja, tuottaa ja ylläpitää monipuolisia tukipalveluja sekä tuottaa, ylläpitää ja vuokrata kunnan tarvitsemia alueita ja toimitiloja. Teknisenä johtajana kuulut kunnan johtoryhmään, jonka kautta pääset vaikuttamaan kunnan kokonaisvaltaiseen kehittämiseen myös muiden kuin teknisten asioiden ostalta.

Asikkalan kunnassa on reipas tekemisen meininki. Haluamme, että teknisenä johtajana sinulta löytyy kehitysmyönteisyyttä tärkeän palvelualueemme johtamiseen. Vastineeksi tarjoamme työpaikan, jossa rohkaistaan kokeilemaan uutta, ja jonka työntekijöitä kannustetaan kehittämään itseään ja taitojaan.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Hakija voi esittää hakemuksessaan palkkatoiveen. Virkasuhde alkaa 1.1.2023 ja virkaan valitun osalta noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Virkasuhdetta edeltää määräaikainen palvelussuhde, jonka aikana virkaan perehdytään. Virkaan valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Viran kelpoisuusehtona on vähintään ammattikorkeakoulututkinto tekniikan alalta tai aiempi opistoasteinen insinöörin tutkinto. Käytämme hakuprosessissa soveltuvuustestiä.

Lähetäthän hakemuksesi 3.6.2022 klo 12.00 mennessä Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta.

Hakijoihin ollaan yhteydessä heti viikolla 23, jolloin myös haastattelut on suunniteltu pidettävän.

Lisätiedot:
Kunnanjohtaja Rinna Ikola-Norrbacka, p. 044 778 0210
Tekninen johtaja Harri Hirvonen, p. 044 778 0290

Lisätietoja

http://www.asikkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kunnanjohtaja Rinna Ikola-Norrbacka, p. 044 778 0210
Tekninen johtaja Harri Hirvonen, p. 044 778 0290

Lisätietoja

Asikkalan kunta, kunnanhallitus

Luonnonläheinen, reilun 8000 asukkaan Asikkalan kunta sijaitsee Päijät-Hämeen maakunnassa, Päijänteen ja Vesijärven syleilyssä. Kuntakeskus Vääksy on tunnettu huvilahistoriaa henkivästä vanhasta Vääksystä ja kauniista kanavamiljööstä. Kuntakokoon nähden Asikkalalla on monipuolinen palvelutarjonta ja kattava kouluverkko aina lukion ilmailulinjaa myöten. Kokeilumyönteisen ja ajassa elävän kunnan palveluksessa on noin 300 henkilöä. Asikkala on Suomen liikkuvin kunta, jonka tarjoamista eduista nauttivat niin kuntalaiset, vapaa-ajanasukkaat, paikalliset yritykset kuin kunnan työntekijät. Tervetuloa liikkuvaan Asikkalaan!


Osoite: Asikkalantie 21, 17200 Vääksy
Asikkalan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat