Skip to main content
test
Tekninen kiinteistönhoitaja (vakanssi 706006) - Kauniaisten kaupunki

Kauniaisten kaupungin Tilakeskus hakee teknistä kiinteistönhoitajaa, jolla on vahva lvi-alan osaaminen. Osoittamalla tässä tehtävässä vahvaa osaamista ja yhteistyökykyä sinulla on mahdollisuus edetä myöhemmin huoltomestarin tehtäviin.

Tilakeskuksen kiinteistöyksikön perustehtävänä on tuottaa ylläpito- ja kiinteistönhoidon palveluja kaupungin kouluihin, päiväkoteihin ja muihin julkisiin rakennuksiin.

Kiinteistönhoitajan tehtäviin kuuluu vastuukohteittensa rakennusten, taloteknisten järjestelmien ja piha-alueiden kiinteistönhoito ja ylläpito. Tehtävien painopistettä voidaan tarkentaa vastaamaan valittavan henkilön koulutusta ja työkokemusta

Etsimällämme henkilöllä tulee olla lvi-alan perustutkinto tai vähintään 2 vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä.
Tehtävän suorittamisen eduksi on hyvä suullinen suomen kielen taito. Lisäksi ajokortti on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätön.

Palkkaus määräytyy kuntien teknisten sopimuksen (KVTES) mukaan. Toimen tehtäväkohtainen palkka on 2525,77 eur/kk sekä KVTES:n mukaiset työkokemuksen perusteella myönnettävät ammattialalisät (3% tai 8%). Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Ennen työn aloittamista hakijan tulee käydä työterveyshuollon työhöntulotarkastuksessa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Hakulomakkeen www-osoite:
www.kauniainen.fi/rekry
Hakemukset voi toimittaa myös postitse osoitteella Kauniaisten kaupunki, Kirjaamo PL 52, 02701 Kauniainen.
Työpaikan hakuaika päättyy 7.12.2023 klo 23.59.
Lisätietoja antaa tilakeskuksen kunnossapitoinsinööri Keijo Fonselius, p. 050 553 5179, etunimi.sukunimi@kauniainen.fi
Huomioithan, että aloitamme hakemuksien läpikäynnin jo hakuaikana ja täytämme toimen heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

Kauniaisten kaupunki, Yhdyskuntatoimi

Kauniainen on pääkaupunkiseudulla sijaitseva noin 10 000 asukkaan viihtyisä huvilakaupunki erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Tilakeskuksen kiinteistöyksikkö kuuluu kaupungin Yhdyskuntatoimeen. Kiinteistöyksikön esimiehenä toimii kunnossapitoinsinööri. Huoltomestari toimii kiinteistönhoitajien lähiesimiehenä. Kiinteistöyksikön hoidossa on 28 kpl kaupungin kiinteistöjä, n. 310000 m3 ja 66000 m2.

Kauniainen on savuton työnantaja.

Tarjoamme sinulle: - Vakaan työnantajan - Mukavan työyhteisön - Mahdollisuuden kehittää, kehittyä ja kasvaa ammatillisesti - Kulttuuri-, työmatka-, liikunta- ja hyvinvointiedun (Epassi)


Osoite: Oppilaskoditie 3, 02700 Kauniainen
Kauniaisten kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat