Skip to main content
test
Tekninen palveluasiantuntija - Jyväskylän kaupunki

Haluaisitko jakaa asiantuntemustasi ja työskennellä asiakaspalvelupisteessä?

Tehtävä sijoittuu kaupunkirakennepalveluihin Asiakaspalvelupiste Hannikaiseen, jossa tarjotaan neuvontaa, opastusta ja tietoa kaupungin asuinympäristöön ja rakentamiseen liittyvissä asioissa. Haemme porukkaamme

TEKNISTÄ PALVELUASIANTUNTIJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.3.-30.9.2023.

Tehtävänäsi on toimia palveluasiantuntijana teknisessä palvelupisteessä, johon asiakaspalvelun lisäksi kuuluu myös monipuolisia taustatyötehtäviä, joita tehdään karttapohjaisilla järjestelmillä (Trimble Locus). Tarjoamme asiakaspalvelupisteessä kuntalaisille ja yritysasiakkaille neuvontaa ja opastusta mm. katujen ja alueiden kunnossapidosta, katu- ja viheralueiden suunnitelmista, investoinneista, venepaikoista, tapahtuma-alueista sekä tapahtumien järjestämisistä, kaavoituksesta, tonteista, pysäköinninvalvonnan tehtävistä ja rakentamiseen liittyvistä asioista.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva teknisen alan AMK-tutkinto tai vastaava teknisen alan aiempi opistotasoinen tutkinto. Tehtävän hoitaminen edellyttää monipuolista tietokoneohjelmien hallintaa, hyviä yhteistyötaitoja ja asiakaspalveluhenkistä asennetta sekä erinomaista kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa. Eduksi luetaan kokemus vastaavista työtehtävistä, hyvä englannin kielitaito sekä kokemus paikkatietojärjestelmien käytöstä.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Hakemuksia käydään läpi jo hakuajalla. Tehtävä alkaa 1.3.2023 tai sopimuksen mukaan ja siinä on koeaika.

Tule mukaan kanssamme ja toteuta asiakaspalvelutaitojasi haasteita tarjoavassa tehtävässä, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen!

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Anne Haukkaniemi puh. 0408406460
Sähköpostitse: anne.haukkaniemi(at)jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 9000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka Jyväskylän kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat