Tekninen palvelukeskus/Työkokeilu - Raahen kaupunki

Tekninen palvelukeskus/Työkokeilu - Raahen kaupunki

Teknisessä palvelukeskuksessa, Pattijoella, on haettavana työkokeilupaikka.
Tehtäviin kuuluu asiakaspalvelua neuvonnassa toisen työntekijän apuna, kokousjärjestelyt (seurata kokoushuonevarauksia ja laittaa tarjoilut sekä hakea tarjottavia kaupasta ja Kotirannasta), henkilökunnan kahvinkeitto aamu/iltapäivisin ja siihen liittyvät järjestelyt. Lisäksi jonkin verran avustavia toimistotehtäviä.
Paikka täytetään heti sopivan työkokeilijan löydyttyä.

Työkokeilupaikat on tarkoitettu työttömille työnhakijoille Raahen alueella. Työkokeilu on TE -toimiston palvelu työttömille työnhakijoille. Varmista aina ennen työkokeiluun hakemista TE-toimistosta oikeutesi työkokeiluun.

Lisätietoja

http://www.raahe.fi

Tutustu työnantajaan

TE-toimisto 029 5056500
Päivi Konu 040 830 3107
Leila Riihijärvi 040 135 6795 Nuorten työttömien aktivointi

Raahen kaupunki, Keskushallinto
Osoite: Raahe

Raahe on yli 25 000 asukkaan kaupunki, joka panostaa asukkaidensa hyvinvointiin ja viihtyvyyteen. Kaupungistamme löytyykin monipuoliset harrastus-, kulttuuri- ja vapaa-ajanpalvelut. Raahe on osaavien ja osallistuvien nuorten kotikaupunki, jossa tuetaan nuorten kasvua ja kehitystä, parannetaan heidän elinolojaan ja luodaan edellytykset hyvälle elämälle mm. monipuolisella nuorten aktivoinnilla työelämään, harrastuksiin ja tasapainoiseen elämään. Sinunkin Hyvän Tuulen Raahesi!!