test
Teknisen alan korkeakouluharjoittelija, kesätyö, harjoittelu - Espoon kaupunki

Tule rakentamaan Espoota kanssamme!

Haemme korkeakouluharjoittelijoita vuodelle 2022 seuraaviin teknisen alan tehtäviin:
-1 Rakennusmestari, rakennusautomaatio-, tai rakennusinsinööriharjoittelija
-3 LVI-asiantuntija- tai työnjohtoharjoittelijaa
-2 Sähköinsinööri- tai työnjohtoharjoittelijaa
-2 Rakennusmestari/insinööri- tai LVIA-insinööriharjoittelijaa sisäilmakorjauksiin.

Harjoittelijoiden tehtävät painottuvat Espoon kaupungin omistamien kiinteistöjen vuosikorjausohjelmassa olevien töiden tilaamiseen ja valvontaan. Työ sisältää myös urakkamuotoisten töiden kilpailutusta, projektinjohtoa ja valvontaa. Työt ovat kiinteistöjen korjaus- ja muutostöitä.

Toteutamme hankkeemme suoraan omaan omistukseen, yhtiömuotoisina tai vuokrahankkeina. Käytämme hyväksemme monipuolisia hankinta- ja urakkamuotoja. Tehtävänkuvasi tarkentuu valmiuksiesi ja kokemuksesi mukaan. Työn aloitus- ja päättymisaika sovitaan yhdessä erikseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkittävän rakennusalan näköalapaikan isossa ja kehittyvässä kaupungissa sekä vakaan ja turvallisen työnantajan edut! Tarjoamme myös mahdollisuutta kouluttautua, kehittyä ja edetä suuren kiinteistönomistajan monipuolisessa organisaatiossa. Liikelaitoksemme vastaa rakennuttamisen, suunnitteluttamisen, ylläpidon ja isännöinnin toiminnoista Espoon kaupungin kiinteistöissä.

Työpaikan nimi: Tilapalvelut- liikelaitos, useita eri toimipisteitä.
Työaika: 36 h 15 min/viikko
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Palkka määräytyy opintojen valmiusasteen mukaan.

Kelpoisuusvaatimukset: Teknisen alan loppuvaiheen opinnot.

Arvostamme oma-aloitteisuutta ja hyviä tietoteknisiä taitoja.

Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitoksen tehtävänä on huolehtia kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta ja vuokraamisesta, ylläpidosta, korjaus-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista, kiinteistöjen hoito- ja siivouspalveluista sekä aula- ja turvallisuuspalveluista. Liikelaitoksessamme työskentelee noin 550 ammattilaista ja liikevaihtomme on noin 245 milj. Euroa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja:
Tuukka Partanen, p. 050 357 6022 (Sähkö)
Pekka Kuosmanen p. 043 825 2972 (Rak.mest./ins.)
Minna Pelkonen, p. 050 5510 951 (Rak.mest., Rak.ins., LVIA ja sisäilmakorjaukset)
Pasi Maja, p. 046 8773 905 (LVI, Sähkö- ja automaatioinsinöörit)

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kaupunkiympäristö, Tilapalvelut-liikelaitos, Palvelutuotanto, Kunnossapitopalvelut -yksikkö

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Tekniikantie 15, 02150 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat