test

Teknisen alan oppisopimus

Hakuaika päättyy  31.3.2023 15:00

Etsimme oma-aloitteista ja joustavaa henkilöä teknisen alan oppisopimukseen. Oppisopimuksen ensisijaisena sijoituspaikkana on Pori tai Rauma.

Oppisopimus käsittää hammashoitolaitteiden tai lääkinnällisten pienlaitteiden ylläpito-, huolto- ja korjaustyöt.

Eduksi tehtävään katsotaan sähkö-, automaatio- tai ICT-alan ammattikoulutus. Arvostamme järjestelmällisyyttä ja aitoa kiinnostusta eri järjestelmiin ja laitteisiin. Tehtävä edellyttää B-ajokorttia.

Oppisopimus on määräaikainen työsopimus, jonka aikan suoritat oppilaitoksen kanssa räätälöidyn tutkinnon. Opiskelu tapahtuu pääasiassa työpaikalla ja saat oman työpaikkaohjaajan. Sopimus koulutuksesta sovitaan yhdessä oppilaitoksen kanssa. Oppisopimuksen kesto on noin kaksi vuotta.

Palkkaus määräytyy teknisten sopimuksen mukaan. Valinnassa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemuksella voit kertoa, haetko tehtävään Raumalle ja/tai Poriin.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Alkuperäiset todistukset tarkastetaan haastateltavilta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät www.sata.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 / 044 707 6980 / rekrytointi@sata.fi

Tarmo Honkanen,
p. 044 707 7721

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Meillä työskentelee noin 10 000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Meistä noin 9 000 on sote-työntekijöitä ja noin 300 pelastustyöntekijöitä. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä myös esim. logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Meillä voit työskennellä lähes jokaisessa Satakunnan kolkassa. Liity osaavaan joukkoomme! Tutustu työnantajaan